🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Bende dün satın aldım. Bahsi geçen televizyonun üretim aşaması ile alakalı şöyle bir videoya denk geldim. Merak edenler için :
KTC'den lisans alıp burada üretiyorlar muhtemelen. Yerli üretim olması güzel bir şey.

Parçaların yurtdışında geldiğini açık açık söylemişler. Ortam iyi duruyor. Bu arada Abdullah Hacıgül duyduysa eğer KTC'nin büyük bir üretici olduğuna ikna oldu mu?
KTC'nin büyük bir üretici olduğunu zaten monitör incelemesinde biz söyledik bunu neden bize söylüyorsun :D

Bende dün satın aldım. Bahsi geçen televizyonun üretim aşaması ile alakalı şöyle bir videoya denk geldim. Merak edenler için :
Helal olsun valla. Panel,kasa hariç iç aksamı next montajliyormus. Montaj hattı bile olması çok iyi.

Efsane kasıma özel %5 indirim gözüküyor ya tv amazona geldiginde 29k dan satışa çıkar mî sizce 11.11 i beklesem 300,500 indirim daha olur mu ki

hocam nextin 65 inçi destekleyen tek aparatı var o da nextstar 4270 bana onu önerdiler. internette 300-500tl arasına bulunabiliyor. sizden 1000tl almaları çok garip dediğiniz gibi olabilir ama farklı marka model duvar aparatı takarlar mı bilemedim
Hocam markası Next mi değil mi görmedim açıkçası. Next'in teknik servisleri Samsung, LG gibi değil. Mahalledeki Elektrikçileri servis yapmışlar.

Bana gelen ekip buranın çalışanlarıydı mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efsane kasıma özel %5 indirim gözüküyor ya tv amazona geldiginde 29k dan satışa çıkar mî sizce 11.11 i beklesem 300,500 indirim daha olur mu ki
Niye Amazon'u bekliyorsunuz ki?

Memnun musunuz bunun 58 inch olanı da var
Ben memnunum hocam. Düşünme ve Satın Al butonuna tıkla :D

Next yeni diye kendi sitesine girmiş yakında diğerleri de satışa girer
Ortalama 1 aydır açık ürünler orada.

HB'ye ilk yüklediklerinde 65" 36.999 TL'den girdiler. Instagramdan yazdım alayım mı diye, almayın yanlışlık olmuş dedileri.

27.900 den çıkardılar.

1762516670184.webp

En ucuz Miniled ile arasında ortalama %30 fiyat farkı var arkadaşlar.

Miniled ne diye merak edenler şu videoyu izlesin.

Sonra gidip satın alır zaten :)

Son düzenleme:
NEXT ekstra subwoofer eklemiş ki vestel 2022de çıkmış next yeni çıktı ve yapay zeka görüntü iyileştirme vs. falan şuan next daha mantıklı :D
Hocam markası Next mi değil mi görmedim açıkçası. Next'in teknik servisleri Samsung, LG gibi değil. Mahalledeki Elektrikçileri servis yapmışlar.

Bana gelen ekip buranın çalışanlarıydı mesela.

Niye Amazon'u bekliyorsunuz ki?

Ben memnunum hocam. Düşünme ve Satın Al butonuna tıkla :D

Ortalama 1 aydır açık ürünler orada.

HB'ye ilk yüklediklerinde 65" 36.999 TL'den girdiler. Instagramdan yazdım alayım mı diye, almayın yanlışlık olmuş dedileri.

27.900 den çıkardılar.

Alıntıyı görüntüle

En ucuz Miniled ile arasında ortalama %30 fiyat farkı var arkadaşlar.

Miniled ne diye merak edenler şu videoyu izlesin.

Sonra gidip satın alır zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri