CPU: Amlogic S905X4(ARM Cortex-A55) olduğunu düşünüyorum.Alın arkadaşlar umarim daha sorunuz çıkmaz![]()
Hocam içinden A6 boyutunda bir kağıt çıkıyor, servis üzerine kurulum yaptığı tarihi yazıyor. Orada bir QR kod var. Onu okuttuktan sonra devamı geliyor.Nereden aldınız kodu bulamıyorum
drive.google.com
2026'da gelecekmiş.Bu Tv’nin 75 inç versigonu ne zaman gelir acaba?
Next'in kendi aparatı mı, çok rahatsız ediyor mu ona göre kurulma geldiklerinde almayayım aparatı, bir de ne kadar ücret aldılar servis fiyat vermiyor.Hocam içinden A6 boyutunda bir kağıt çıkıyor, servis üzerine kurulum yaptığı tarihi yazıyor. Orada bir QR kod var. Onu okuttuktan sonra devamı geliyor.
----
3-4 günlük kullanım;
Harry Potter ve Fast & Furious Tokyo Drift 3 filmlerini izledim. Görüntü olarak yaşadığım deneyim neredeyse sinemadan farksızdı.
AMA
TV'yi duvara astırdığım ve TV'nin tam arkasında 2 adet subwoofer olduğu için, titreme yapıyor ve askı aparatından ses geliyor. Ya daha iyi bir askı aparatı alacağım ya da Dolby'i kapatarak kullanmak zorundayım.
Satın almayı düşünen arkadaşlar;
Hiç düşünmeden satın alabilirsiniz. 27K'ya daha iyi bir TV yok emin olabilirsiniz. Sizi ilgilendirmeyen detaylar, midenizi bulandırmasın. Hz imiş, CPU imiş v.s v.s Google TV hoşunuza gitmezse Apple TV 7000 TL, gider alırsınız keyfinize bakarsınız.
DONANIMARSİVİ-NEXTSTARTV - Google Drive
drive.google.com
Bu linkte ses ve görüntü deneyimlerim mevcut. sabah çekimi olduğu için ekranda perde v.s gözüküyor. Zaten Sinema odası yapacak kadar zengin olsak, bu forumda olmazdık diye düşünüyorum
Kendinize iyi bakın, keyifli harcamalar![]()
Amlogic S905X4 CPU suna sahip tv boxlarda bunlar ona göre f/p değerlenderebilirsinizCPU: Amlogic S905X4(ARM Cortex-A55) olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bir kıyaslama oluşturdum, isteyenler burayı inceleyip kararını kendisi verebilir.Alıntıyı görüntüle
Hocam benden 1000TL aldılar aparat dahil. Muhtemelen Trendyolda 100-200 liraya satılanlardan.Next'in kendi aparatı mı, çok rahatsız ediyor mu ona göre kurulma geldiklerinde almayayım aparatı, bir de ne kadar ücret aldılar servis fiyat vermiyor.
hocam nextin 65 inçi destekleyen tek aparatı var o da nextstar 4270 bana onu önerdiler. internette 300-500tl arasına bulunabiliyor. sizden 1000tl almaları çok garip dediğiniz gibi olabilir ama farklı marka model duvar aparatı takarlar mı bilemedimHocam benden 1000TL aldılar aparat dahil. Muhtemelen Trendyolda 100-200 liraya satılanlardan.
Adam akıllı bişey alıp taktırmak lazım, akıl edemedim![]()