🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

43 inçe 700 tl kurulum 50inç e ücretsiz dediler
Şöle bir durum vardır bazı markalar belli inch altı tvlere kurulum yapmıyorlar geldiği gibi sen açıp kutuyu kuruyorsun. Ekran büyüdükçe risk oranı arttığından kurulum servis tarafından zorunlu yapılıyor ve ücretsiz olmak zorunda.

Şöle bir durum vardır bazı markalar belli inch altı tvlere kurulum yapmıyorlar geldiği gibi sen açıp kutuyu kuruyorsun. Ekran büyüdükçe risk oranı arttığından kurulum servis tarafından zorunlu yapılıyor ve ücretsiz olmak zorunda.
next servisini arayıp sordum da hocam dediğim gibi 43 inçe 700 tl kurulum ücreti çıkardılar

Peki bu alette hdmi arc var giriş var mı ona göre soundbarımı takıcam
Hocam emin değilim detay araştırma yapmadım ama düz mantık bu özellik 10-15 yıllık tv lerde bile varken 2025 üretim tv de ve soundbar yaygınlaşmasını da göze alırsak olmama ihtimali yok.

Aklımı çeliyor qled var mini led e mi geçsem iner mi daha fazla amazona fln gelirse acaba

o zaman garanti dışı kalmıyor mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğu kişinin öyle dediğini gördüm de
Kutuyu servis açıp ayaklarının üstüne kurulum yapar garantisi başlamış olur sonrasında sen duvara monte edersin demek istiyorlar hocam

next servisini arayıp sordum da hocam dediğim gibi 43 inçe 700 tl kurulum ücreti çıkardılar
50 inç altına ücret istiyorlar onvoda aynısını söyledi 700 tl istedi ben kendim açtım garantide sıkıntı yok servisin açması sadece kırık yada kusurlu ürün çıkma ihtimaline karşı oluyor

Duvara montajdan ücret alıyorlar mı ?

ben de onu alacaktım hocam ama sesi çok kötüymüş ekstra soundbar gerekecekti. onun yerine direkt bunu alacak gibiyim. sesi idare eder en azından

hocam bundan önceki modeller amazona ne kadar süre sonra çıktı? bu ay içerisinde gelirse bekleyebilirim fakat 2 3 ay bekleyemem
sesi gayet yeterli dostum kötü felan degil yani bu fiyata makul sesde bozulma vs bir şey yok

Kutuyu servis açıp ayaklarının üstüne kurulum yapar garantisi başlamış olur sonrasında sen duvara monte edersin demek istiyorlar hocam
Ben servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim

Ekler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,462
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri