🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Hocam bunun fiyatı hiç oraya inmemiş görünüyor. Nasıl aldınız bu fiyattan?

Anlık, saatlik indirimler epey, akakçe gibi yerlere düşmüyor, gözükmüyor algılamıyor oralardan bakıyorsanız yanılırsınız

Ana baktım aynı, Tv'de de taksit kısıtı var o zaman. Yakın za
hangi aparatı aldınız hocam nb nin 1000tl lik aparatını bulamadım ben 65 inçlik olanlar 2k hep. nextin kendi aparatı yaklaşık 500tl kalitesi çok mu kötü acaba
Ben biraz baktım 20 kg TV için çoğu yeterlidir hocam 300x300mm desteklesin yeter
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
SALONDA 3 BÜYÜK CAM MEVCUT VE DİREKT PANELE VURUYOR ONA GÖRE DEĞERLENDİRİN!

Kullanıcı Modu (HDR10)
Renk Sıcaklığı: Kullanıcı Modu (RGB-50/50/50)
Arka Aydınlatma: %100
Yerel Karartma: Güçlü
Titreşim Önleyiciler: Kapalı
Dinamik Renk ve Kontrast: Kapalı
Hocam kontrast parlaklık ayarı öneriniz var mı tek parlaklığı kısınca pek iyi olmadı 3m mesafe var

Bende bu özelliģi cok seviyorum ama ustune kamera koymak çok itici geliyor araştırırken bunu bulmuştum belki yapmak istersiniz aklıma takıla tek şey hdmi ćoklayınca tv ye giden görüntü kalitesi artıyor mu ve bunun için harici bir cihaz kullanmak lazım tv box gbi tv nin kendisi üzerinden olmuyor hrlde
Benim monitörde skydimo var.

Alıntıyı görüntüle
Küçük enişteye veda vakti müşteri hizmetlerini aradiktan 30dk sonra teknik servis aradı 30dk içinde gelicekler
Bu süreleri gördükçe bizim burdaki servise iyice kuruluyorum ya 😅

Küçük yer diye mi bilmiyorum, benim tv Perşembe 13:00 civari geldi, direkt kayıt açtırdım ama servis en son "en iyi ihtimalle cumartesi geliriz" dedi :(

Bir de servis bana kendi de ulaşmadı, cuma günü ben servisi bulup aradım :(

Bu süreleri gördükçe bizim burdaki servise iyice kuruluyorum ya 😅

Küçük yer diye mi bilmiyorum, benim tv Perşembe 13:00 civari geldi, direkt kayıt açtırdım ama servis en son "en iyi ihtimalle cumartesi geliriz" dedi :(

Bir de servis bana kendi de ulaşmadı, cuma günü ben servisi bulup aradım :(
Hocam kendi resmi servisleri değil, taşeron firmalar ondan dolayı farklılık gösterebilir, bana da 5 saat sonra ulaştılar ben akşam gelin dedim, sizin bu TV den bugün 2 tane kurdum dedi bana, bölgesel yoğunlukta değişiyordur tabii.

Bir de kağıt falan vs imzalatmadılar bana ama sizde de öyle mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın ve güç kaynağın beslemiyor olabilir, HDMI kablosu HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri 3 Adet olduğundan HDMI kablosu 2.0 dan düşük ise ve sen TV'de 2.0 ra takıyorsan bundan yapıyor olabilir, HDMI kablosu bozuk olabilir, vs vs bir çok etken var.

Ekran kartından monitöre gelen HDMI kablosunda bir problem yok ise monitörden görüntü alıyorsan, aynı kabloyu monitörden söküp TV ye bağlayınız bilgisayarı kapatıp açınız görüntü geliyormu test edeniz. Gelmiyorsa ekran kartı veya Tv Hdmı portunda problem vardır. Tv'de genelde çıkmaz Ekran kartında çıkar bu problem büyük olasılıkla. Tv 'lerde genelde ayar probleminden kaynaklanır.

Valla anlamadım ekran kartının HDMI portunu hiç kullanmadım PSU da 850w HDMI ı monitörlerde deneyeceğim şimdi bir de bakalım. Displayport to HDMI kablo alacaktım bugün sorun ekran kartıdır diye , en iyisi 4k 30 FPS veriyor 60 FPS veren bulamadım. Bir de başka bir laptopla da bağlanmayı denedim onda da çoğu zaman görüntü alamadı TV, 2 farklı HDMI ile denendi.

Hocam kendi resmi servisleri değil, taşeron firmalar ondan dolayı farklılık gösterebilir, bana da 5 saat sonra ulaştılar ben akşam gelin dedim, sizin bu TV den bugün 2 tane kurdum dedi bana, bölgesel yoğunlukta değişiyordur tabii.

Bir de kağıt falan vs imzalatmadılar bana ama sizde de öyle mi?

Valla anlamadım ekran kartının HDMI portunu hiç kullanmadım PSU da 850w HDMI ı monitörlerde deneyeceğim şimdi bir de bakalım. Displayport to HDMI kablo alacaktım bugün sorun ekran kartıdır diye , en iyisi 4k 30 FPS veriyor 60 FPS veren bulamadım. Bir de başka bir laptopla da bağlanmayı denedim onda da çoğu zaman görüntü alamadı TV, 2 farklı HDMI ile denendi.
Hocam aynı HDMI ı monitörüme bağladım, görüntü direkt geldi kesilme vs yaşanmadı hiç 5 dk sır takılı şu an, 1 dk lık stres testi de yaptım ,görüntü gitmedi.

Vay be konu kaç sayfa olmuş. Gariban fakir mini led'i alan alana 😀 Gönül ister millet tcl c8k modelini alsında gerçek mini led tv görsün. Ama ne yazık ki geldiğimiz nokta burası 😅

Acaba gerçekten mini led mi içi açılmadan kimse anlayamaz 🙂

Vay be konu kaç sayfa olmuş. Gariban fakir mini led'i alan alana 😀 Gönül ister millet tcl c8k modelini alsında gerçek mini led tv görsün. Ama ne yazık ki geldiğimiz nokta burası 😅
Hocam valla , LG qned de var, renkler kapışır , bence siyahlar çok iyi, gece simsiyah bir sahne geldiğinde oda kapkaranlık oluyor, ben memnunum tek sorunum şu HDMI sorunu 🥹

Acaba gerçekten mini led mi içi açılmadan kimse anlayamaz 🙂
Gelen videolar açıkça mini led olduğunu gösteriyor. Zaten mini led ile qled farkını anlayamayacak kadar bu işlerden anlamayan adam bu forumda kolay kolay dolaşmaz.

Görüntüyü 30 Hz e sabitleyince çökmeler düzeldi , ama normal 27 inç 2 k monitörde 60 Hz stabil verdi mesela. Kablo ile alakalıdır diyip daha kaliteli bir kablo alacağım

Bu nasıldır.

Ya da bu.
Önerilere de açığım

Görüntüyü 30 Hz e sabitleyince çökmeler düzeldi , ama normal 27 inç 2 k monitörde 60 Hz stabil verdi mesela. Kablo ile alakalıdır diyip daha kaliteli bir kablo alacağım

Bu nasıldır.

Ya da bu.
Önerilere de açığım
Bir de bende çözünürlük 4096x 2160 p ama TV özelliklerinde vs hep 3840x2160 deniyordu. Neden öyle oluyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,917
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri