Discrew
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Hocam bende hepsijet xl getirdi direkt ama Aras yazan arkadaşlar'ı da hepsi jetxl getirmiş bilgin olsun.Aras Kargo seçeneğini değiştirme imkanı var mı?
Hocam bende hepsijet xl getirdi direkt ama Aras yazan arkadaşlar'ı da hepsi jetxl getirmiş bilgin olsun.Aras Kargo seçeneğini değiştirme imkanı var mı?
Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü değerlendirme aşamasındayım. Mini-Led olması ilgili çekti ama markadan dolayı endişelerim var. Burayı takip ediyorum. Daire kapısına kadar getiriyorlar mı?Hocam bende hepsijet xl getirdi direkt ama Aras yazan arkadaşlar'ı da hepsi jetxl getirmiş bilgin olsun.
Rica ederim, ben de sormuştum aynı soruyuCevabınız için teşekkür ederim. Ürünü değerlendirme aşamasındayım. Mini-Led olması ilgili çekti ama markadan dolayı endişelerim var. Burayı takip ediyorum. Daire kapısına kadar getiriyorlar mı?
Oyun Modu yani.Bu arada PC bağlayacak arkadaşlar ,tv ayarlarından PC modunu aşmanız gerek yoksa renkler bayık gözüküyor bayağı
2. Kat da oturuyorum adam bir sırtladı daire kapıma kadar çıkardı sağ olsun ben tek başıma zor çıkarırdım.Rica ederim, ben de sormuştum aynı soruyu, evet mecbur dairenin içine kadar getiriyor.
4. katta oturuyorum ve asansöre girer mi emin olamadım. Tek başıma çıkarması da oldukça zor olur.Rica ederim, ben de sormuştum aynı soruyu, evet mecbur dairenin içine kadar getiriyor.
Hocam oyun modu ayrı geçiyor, bir de PC modu var2GB ram 5GB depolaması var bu g11 modelinin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun Modu yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. Kat da oturuyorum adam bir sırtladı daire kapıma kadar çıkardı sağ olsun ben tek başıma zor çıkarırdım.
Bunlarda flicker free veya eye care onayı var mı?ÜRÜN LİNKİ: link olduğu için reklamdır.
NextStar YE-65IDWG11 ÖZELLİKLERİ
- 65" Çerçevesiz
- 4K UltraHD
- MiniLED IPS
- Google TV
- Dolby Vision
- Dolby Audio
- 15W x 2 + 20W SubWoofer Dahili Ses Sistemi
- Google Sesli Komut
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Dediğiniz gibi küçük bir asansör. Yukarı çıkarmazlarsa birini bulmak gerekecek.Asansör 3 kişilikse sığmaz. 6 kişilik olmalı.