🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Amazona gelmeyecek mi bu ya 😂

Bu arada PC bağlayacak arkadaşlar ,tv ayarlarından PC modunu aşmanız gerek yoksa renkler bayık gözüküyor bayağı

Hocam bende hepsijet xl getirdi direkt ama Aras yazan arkadaşlar'ı da hepsi jetxl getirmiş bilgin olsun.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü değerlendirme aşamasındayım. Mini-Led olması ilgili çekti ama markadan dolayı endişelerim var. Burayı takip ediyorum. Daire kapısına kadar getiriyorlar mı?

58 inci de 16k suan ben gecen sene 55 inc almıstım gerçekten fiyatına gore inanılmaz iyi bir tv
Panel kırık gelmediği sürece veya panel çizgisi olmadığı sürece fiyatının hakkını veriyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü değerlendirme aşamasındayım. Mini-Led olması ilgili çekti ama markadan dolayı endişelerim var. Burayı takip ediyorum. Daire kapısına kadar getiriyorlar mı?
Rica ederim, ben de sormuştum aynı soruyu 😂, evet mecbur dairenin içine kadar getiriyor.

2GB ram 5GB depolaması var bu g11 modelinin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada PC bağlayacak arkadaşlar ,tv ayarlarından PC modunu aşmanız gerek yoksa renkler bayık gözüküyor bayağı
Oyun Modu yani.

Rica ederim, ben de sormuştum aynı soruyu 😂, evet mecbur dairenin içine kadar getiriyor.
2. Kat da oturuyorum adam bir sırtladı daire kapıma kadar çıkardı sağ olsun ben tek başıma zor çıkarırdım.

2GB ram 5GB depolaması var bu g11 modelinin.

Oyun Modu yani.

2. Kat da oturuyorum adam bir sırtladı daire kapıma kadar çıkardı sağ olsun ben tek başıma zor çıkarırdım.
Hocam oyun modu ayrı geçiyor, bir de PC modu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,317
Üyeler
184,143
Son üye
naximus
Geri