🔥İndirim Next Minix TV Box 997 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,318
Yeni Minix serisi TV Box'lar bayağı dandik ama bu ilk modelde sorun yok. Next Start 4K ile aynı işlemciyi kullanıyor. L1 lisansı yok, Onvo vb. televizyonlardan bildiğimiz AOSP Android TV var yani arayüzü vb. farklı ve ROOT'lu. Yani bu TV Box'ta Netflix, Tivibu vb. kullanamazsınız. Tek beklentiniz IPTV vb. kurmak olsun. Bu fiyatta TEMU'dan no name TV BOX almaktan iyidir.

Yeni Minix serisi TV Box'lar bayağı dandik ama bu ilk modelde sorun yok. Next Start 4K ile aynı işlemciyi kullanıyor. L1 lisansı yok, Onvo vb. televizyonlardan bildiğimiz AOSP Android TV var yani arayüzü vb. farklı ve ROOT'lu. Yani bu TV Box'ta Netflix, Tivibu vb. kullanamazsınız. Tek beklentiniz IPTV vb. kurmak olsun. Bu fiyatta TEMU'dan no name TV BOX almaktan iyidir.

Fiyat Yinede Yüksek Bence Üst Seviyelerine Yakın Fiyat .

Fiyat Yinede Yüksek Bence Üst Seviyelerine Yakın Fiyat .

1.5k iyi fiyat gibi, odamdaki tv için almayı düşünüyordum en son Amazon 1.8k'ya satıyordu sanırım. 1k vereceğine 1.5k'ya Next Start 4K alırsın.

1.5k iyi fiyat gibi, odamdaki tv için almayı düşünüyordum en son Amazon 1.8k'ya satıyordu sanırım. 1k vereceğine 1.5k'ya Next Start 4K alırsın.
Düz versiyonu 1.5 senedir kullanıyorum tavisye ederim. Ama almışken pro çok daha iyi olur

Bir tane TV box arıyorum netflix,Amazon prime kullanabileceğim bir şey arıyorum öneriniz ne olur ?

bu ürün xioami den vs daha mı iyi
Next Start Pro 4K, Mi Box 2. Nesil'den çok daha iyi. Konuda ki model ise kısıtlamalardan dolayı sadece APK ile IPTV uygulamaları indirecek kişiler için uygun ve neredeyse uydu alıcısı fiyatında olmasına rağmen Mi Box 2. Nesil'de kullanılan işlemci ile benzer güce sahip bir işlemci kullanıyor.

Arkadaşlar benim cihazdan tek beklentim, youtube açması, inatbox gibi uygulamalarla tv ve dizi seyretmek. tv zaten 1080p 55inç..
Bunu almak yeterli olur mu? fazla para vermek istemiyorum. Bir dahaki Tv aldığımda zaten android tv alırım.

Geri