Mithril
80+ Silver
Öneririm hocam her kuruşuna değer.Kullanan arkadaşlar önerir mi?
Öneririm hocam her kuruşuna değer.Kullanan arkadaşlar önerir mi?
Bazen komple göçtüğü bile oluyor. Ram kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bence xiaomi alma. Benim elimde patladı. Diğer aygıtı bilmiyorum, fikrim yok.yapma yav, ben de almayi dusunuyordum? cok mu kasiyor
Stick versiyonu 8 GB hafızaya sahip Box versiyonu ise 16 GB hafızaya sahip. Ve Stick olanlar her zaman daha fazla ısınıyor boyutundan dolayı.
bununla sizin paylaştıgınızın farkı nedir?
yani stick onermıyor musunuzStick versiyonu 8 GB hafızaya sahip Box versiyonu ise 16 GB hafızaya sahip. Ve Stick olanlar her zaman daha fazla ısınıyor boyutundan dolayı.
kullandığın stick galiba box'ta sorun yok gayet hızlı .Bazen komple göçtüğü bile oluyor. Ram kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bence xiaomi alma. Benim elimde patladı. Diğer aygıtı bilmiyorum, fikrim yok.
Stick değil. Box. Bana gayet yavaş geliyor. Nvidia shield veya mini pc almayı düşündürtecek kadar yavaş. Ama baya sağlam. Sinirden defalarca yumrukladım, bana mısın demedikullandığın stick galiba box'ta sorun yok gayet hızlı .
Evet yapılıyor.buna apk kurulumu yapılır mı? ?
Bizdeki baya seri seninkisi kaç yıllık acaba ?Stick değil. Box. Bana gayet yavaş geliyor. Nvidia shield veya mini pc almayı düşündürtecek kadar yavaş. Ama baya sağlam. Sinirden defalarca yumrukladım, bana mısın demedi![]()