neshter
80+ Bronze
mesela? 2 bin bandinda onerebileceginiz var miXiaomi alma eskidi artık o cihazdan daha iyileri var
mesela? 2 bin bandinda onerebileceginiz var miXiaomi alma eskidi artık o cihazdan daha iyileri var
reis ben satıyourm grupta referansım çok h618 işlemcili var elimde 1700 kargo dahil bırakıyorum t95zplusmesela? 2 bin bandinda onerebileceginiz var mi
Yok hocam bende de aktif değil o belki bir ayarı vardır ben direk tv kumandasından geçiyorum tv’yeMerhaba bende bu cihazi kullaniyorum.
Kumanda ayarini yaptim ancak sag en ustteki tus sizde calisiyor mu.?
Simgesinden anladigim tv ile cihaz arasinda swap yapmaya yariyor diye yorumladim.
Suan power tusuna basmadan tv den cihaza yada cihazdan tv ye gecis yapamiyorum sizde durum nedir. Yanlis mi dusunuyorum normali zaten dedigim sekilde mi.?
Ama arada ki 2 kat fiyat farkını es geçmemek lazım. Next Start 4K Box'un fiyatında Xiaomi Mi TV Stick 1. nesil var Next Start 4K'da ona büyük fark atıyor. Zaten Xiaomi Mi TV Stick 1. nesil oldukça yavaş ve ısınan bir cihaz.Bu videoda karşılaştırma var xiaomi box s gen2 çok daha iyi hem işlemci hemde bellek okuma yazma hızı yönünden
L1 lisansı var mıfarkları söylim
next 2 gb benimki 4 gb ram sahip
next 16 hafıza benimki 64 hafızaya sahip
ayrı yeten bende air mouse özelliği mevcut bunda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
yokL1 lisansı var mı
Işıklı mışıklı kesin 500 fpsfarkları söylim
next 2 gb benimki 4 gb ram sahip
next 16 hafıza benimki 64 hafızaya sahip
ayrı yeten bende air mouse özelliği mevcut bunda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İşlemci h618 bakabilirsinizIşıklı mışıklı kesin 500 fps
Işıklı misikli derken neyin dalgası abisiIşıklı mışıklı kesin 500 fps
mutfaktaki tvye bağladım ve görüntü kalitesi inanılmaz güzelleşti, tavsiye ederim.1080p televizyonda sıkıntı çıkartır mı