Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi.
Ayrıca yanında 1 sene D-Smart Go Mega Paket hediye ediliyor. Satıcı idefix.

KASIM150 kodunu kullanmayı unutmayın.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi.

Kullaniyor musun buna inatbox falan yukleniyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi mi stick ile ayni isi mi yapiyor bu

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Stick'ten çok daha hızlı. APK indirebiliyorsunuz diye biliyorum.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ya nasıl olur burda herşeyin zamlanması lazımdı ben 2k ya aldım bunu 🙃

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41

1080 tv de 4k acarmi bu cihaz ile videolar

Swanzy01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet tan
Ekranın özelliği neyse onu görürsün , istersen 8k aç , ekranın 1080 se izlediğin görüntü 1080 dir.

Eseemex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eseemex TR
Aktif kullanıyorum güzel cihaz her türlü apk uygulama yüklenebiliyor google tv. Arayüz hızı da güzel kapasitesi az ama model farkı olabilir belki 10gb falan bi yeri var şuan

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
Paylaşım için teşekkürler tv de netfilix desteğinin sonlanacağı yazısı çıkmıştı. Bi şekilde devam ediyor hala fakat bir gün illa kapanacak.

Temudan baktım olanların l1 lisansı yok hafıza ve ram olarak iki üç katı fazla fakat kullanıcı deneyimleri kötüydü almadım nasip sizin paylaşımınızaymış.

Daha önce stick tarzı almıştım aliexpres den donma takılma sorunları ve smart tv nin görüntüsünden daha kötü olması sebebiyle elden çıkartmıştım. Umarım tv nin görüntü kalitesinden daha kötü değildir.

Philips 58puk6809 model tv kullanıyorum netfilix 1080p üstüne çıkmıyor ve kanallarıda 4k açmıyor panel 4k gömülü youtu.be ise 720p üstüne çıkmıyor umarım artık 4k kullanabilirim ve tv nin 720p ve 1080p kalitesini aratmaz

Paylaşım için teşekkürler tv de netfilix desteğinin sonlanacağı yazısı çıkmıştı. Bi şekilde devam ediyor hala fakat bir gün illa kapanacak.

Temudan baktım olanların l1 lisansı yok hafıza ve ram olarak iki üç katı fazla fakat kullanıcı deneyimleri kötüydü almadım nasip sizin paylaşımınızaymış.

Daha önce stick tarzı almıştım aliexpres den donma takılma sorunları ve smart tv nin görüntüsünden daha kötü olması sebebiyle elden çıkartmıştım. Umarım tv nin görüntü kalitesinden daha kötü değildir.

Philips 58puk6809 model tv kullanıyorum netfilix 1080p üstüne çıkmıyor ve kanallarıda 4k açmıyor panel 4k gömülü youtu.be ise 720p üstüne çıkmıyor umarım artık 4k kullanabilirim ve tv nin 720p ve 1080p kalitesini aratmaz
L1'in olayı bu zaten, biliyorsunuz. Fiyat çok iyi. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Top Bottom