❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bir arkadaş bilgi almıştı stok ile ilgili aynı şekilde fiyat konusunu da öğrenebilir mi acaba

Ürün az evvel geldi. Kurulum için 1-2 gün içerisinde denildi servisten. Lakin taşıma sırasında ürünün ön yüzünde Tamda Google Yazısının olduğu yerde içeriye doğru bir yırtık oluşmuş. TV si kurulan arkadaşlardan ricam TV nin kutusunun ön yüzünde tamamen koruma mevcut mu, Kutuyu açtığınızda dikkat ettiniz mi hiç? İçeriye ışık tutup baktığımda mat bir Naylon görüyorum .

IMG_5504.webp

Ekler

• IMG_5506.webp
    IMG_5506.webp
    1.5 MB · Hit: 25
IMG_8235.webp

Ürün az evvel geldi. Kurulum için 1-2 gün içerisinde denildi servisten. Lakin taşıma sırasında ürünün ön yüzünde Tamda Google Yazısının olduğu yerde içeriye doğru bir yırtık oluşmuş. TV si kurulan arkadaşlardan ricam TV nin kutusunun ön yüzünde tamamen koruma mevcut mu, Kutuyu açtığınızda dikkat ettiniz mi hiç? İçeriye ışık tutup baktığımda mat bir Naylon görüyorum .

Alıntıyı görüntüle
Benim 58 inç next geldi sorun yoktu ama bu sorun yok anlamına gelmesin.

Amazon un 50 bin liralık üründen 5 bin liradan fazla kazandığını sanmam. Next yeni parti fiyatını böyle belirlemiştir, almayanlara geçmiş olsun :)

Amazon un 50 bin liralık üründen 5 bin liradan fazla kazandığını sanmam. Next yeni parti fiyatını böyle belirlemiştir, almayanlara geçmiş olsun :)
Yukarıdaki konuşma nextle olan konuşma. Fiyatı amazonun öyle girdiğini söylüyor.

Earc/arc girişi hangisi gençler?

ben zam gelmesine rağmen gelir gelmez sepete attığım için 27 bin alabildim. Aslında almayacaktım. Resmen zam psikolojisiyle aldım. Amazon'da sepetteki ürünün bir süre fiyatı güncellenmiyor, aklınızda bulunsun.

Benim tahminin 30 bin civarına indirim olacak. O yüzden bu fiyat girildi. TLC miniled var bu fiyatlara. Biraz çıkınca samsung var.

Arkadaşlar selamlar bassli müzik açıldığında televizyondan bass sesi harici kasadan titreşim sesi geliyor bu da problemli ürün mü oluyor acaba

Arkadaşlar amazon müşteri temsilcisi ile görüştüm az önce kampanya dahilindeki fiyatın 27 olduğunu şuanda bir yanlışlık olmadığını ancak yine de bildireceğini bir ihtimal düzeleceğini söyledi /50 şans artık

Geri