evet orasi öyle ne yaziki.
bende bu duruma üzülüyorum.
cünkü keni adamim , keni insanim, keni kanimdan türk milletimiz....bu duruma el atmak gerek.
sonucta insan insandir.
insan gibi yasamak var.
hayata insan tek bi kere geliyor ve onuda huzurlu sevincli ve mutlu bu sekilde dile getirmek ve yol almak gerkiyor.
tabii ki hayatin her kismi toz pempe deyildir, lakin bu insanin elinde.
senin elinde olan bi imkani en güzel sekilde sunarsin ve caba gösterirsin.
senin bu cabani ve sesinide devlet duymali.
devlet insanlara iyi bi yasam tarzi sunarsa, milletin yüzü gülür ve daha cok bir birine bagli olur.
toprakindan tut, ta millietci gururuna kadar.
iste buda bizde daha eksik.
sen bakma bagzi gurbetci kardesler hava atiyor filan türkiyede, onlar en cok ayibi onlar yapiyor.
bunu hic unutmamak gerekirki, ne olursa olsun....insan gidice yer tek keni ana vatanidir.
oda iste güzelim türkiye.
umarim tez zamanda bunca problemler yoldan kalkar ve herkes eskinden daha cok mutlu bi hayat sunar kendisine.
evet orasi öyle ne yaziki.
bende bu duruma üzülüyorum.
cünkü keni adamim , keni insanim, keni kanimdan türk milletimiz....bu duruma el atmak gerek.
sonucta insan insandir.
insan gibi yasamak var.
hayata insan tek bi kere geliyor ve onuda huzurlu sevincli ve mutlu bu sekilde dile getirmek ve yol almak gerkiyor.
tabii ki hayatin her kismi toz pempe deyildir, lakin bu insanin elinde.
senin elinde olan bi imkani en güzel sekilde sunarsin ve caba gösterirsin.
senin bu cabani ve sesinide devlet duymali.
devlet insanlara iyi bi yasam tarzi sunarsa, milletin yüzü gülür ve daha cok bir birine bagli olur.
toprakindan tut, ta millietci gururuna kadar.
iste buda bizde daha eksik.
sen bakma bagzi gurbetci kardesler hava atiyor filan türkiyede, onlar en cok ayibi onlar yapiyor.
bunu hic unutmamak gerekirki, ne olursa olsun....insan gidice yer tek keni ana vatanidir.
oda iste güzelim türkiye.
umarim tez zamanda bunca problemler yoldan kalkar ve herkes eskinden daha cok mutlu bi hayat sunar kendisine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah baskanim, cansin can
sende terbiyeli ve sakin, üstelik düsünceli arakdassin.
saygilarimi ne kadar iletsem azdir.......can feda sana.
Hocam çok duydum orada güzelce çalışmak için iyi bir Almanca bilmek gerekiyormuş. Peki Almanca değil de üst düzey bir İngilizce orada güzel bir iş bulmamızı sağlar mı? Bir sorum daha olacak hocam ırkçılığa çok maruz kalıyor musunuz?
almanca sart yani...
cünkü almanyada yasicaksan veya baska ülkede...o adamin dilini ögrenmek zorundasin
english konusu baya faydani görürsün.
cünkü her bi cümlenin altinda herzaman english görür veya okursun.
dialog gecmek istiyorsan almanyada yaslilar bilmez.
gencler cok iyi bilir
B1 B2 seviyedeler hepsi.
cogularida c1 ama onlar is dolayindan.
irkcilik var:
hepsi dimimde ama böyle ön yargi var.
oda siyah kafali oldun icin , adamlar irak iran syrien herhangi müslüman ülkeyi bir tutup adi üstünde türk diyolar ve kabahat hep türklere patliyor malesef
almanca sart yani...
cünkü almanyada yasicaksan veya baska ülkede...o adamin dilini ögrenmek zorundasin
english konusu baya faydani görürsün.
cünkü her bi cümlenin altinda herzaman english görür veya okursun.
dialog gecmek istiyorsan almanyada yaslilar bilmez.
gencler cok iyi bilir
B1 B2 seviyedeler hepsi.
cogularida c1 ama onlar is dolayindan.
irkcilik var:
hepsi dimimde ama böyle ön yargi var.
oda siyah kafali oldun icin , adamlar irak iran syrien herhangi müslüman ülkeyi bir tutup adi üstünde türk diyolar ve kabahat hep türklere patliyor malesef
amin kardesim.
Germany de olsan, sana cocuk parasi her ay 200 euro verirlerdi. ta 18 yasina kadar
Hocam keşke ya keşke üniversiteden sonra gelmeyi düşünüyorum 2 tane amcam yengelerim var Germany de zaten bakalım oraya gelip çalışıp para biriktirip çok güzel bir system dizmeyi düşünüyorum inşallah diyelim
Hocam keşke ya keşke üniversiteden sonra gelmeyi düşünüyorum 2 tane amcam yengelerim var Germany de zaten bakalım oraya gelip çalışıp para biriktirip çok güzel bir system dizmeyi düşünüyorum inşallah diyelim
Zamanında aşk filimlerinde öğrenmiştim valla nereye yazsam oturuyor. bide şey var:
Seni günde 1 defa düşünüyorum 24 saat sürüyor. İleride Lazım olur bu sözler not alın