Yardım NFS Heat sıcaklık 85-93 arası

OPatriqk2

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhaba nfs heat oynuyordum fakat işlemcim 85-93 derece arasında geziyor yüksek ayarlarda işlemci: Ryzen 7 9700X Sıvı soğutma olarak Arctic Liquid Freezer III 360mm var sizce normal mi bakımlarını da yaptım

normal değil gibi

Bilemedim oda sıcaklığı fazlaysa normal kabul edilebilir gibi
Hocam eski cinebench r23 testinde pbo vesayre açıkken değerler böyleymiş (burada anlık sıcaklığın düşük olma nedeni korkup testi kapamıştım ama ortlama 93-95 arasıydı)
1750281850636.webp

Heat nedense çok işlemci kullanıyor ve işlemciyi sağlam ısındırıyor. Bu havalarda biraz normal. PBO ayarlayabilirsin, Game Mod açabilirsin.

Heat nedense çok işlemci kullanıyor ve işlemciyi sağlam ısındırıyor. Bu havalarda biraz normal. PBO ayarlayabilirsin, Game Mod açabilirsin.
Pbo konusuna girmek istemiyorum nedeni ise uzun vadede psu yetersiz kalıcak muhtemelen ileride psu değiştirerek bakacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim <3

sıvı soğutma jelatinini söktünüz mü hocam normal değil bu dereceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi benim termal macun bitik boşta 60 derece 5500 kullanıyorum

sıvı soğutma jelatinini söktünüz mü hocam normal değil bu dereceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi benim termal macun bitik boşta 60 derece 5500 kullanıyorum
Evet hocam söktüm yani ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum termal macunda makul derecede bu bi heat de oluyor diğer oyunlarda normal cinebench r23 testinde bile 93-95 arası dediğim gibi

Evet hocam söktüm yani ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum termal macunda makul derecede bu bi heat de oluyor diğer oyunlarda normal cinebench r23 testinde bile 93-95 arası dediğim gibi
oyunda bi problem var o zaman hocam crackmi indirdiniz

Geri