Bencede hocam fakat diğer oyunlarda sıcaklıklar olması gerektiği gibinormal değil gibi
stress testinde kaç çıkıyorBencede hocam fakat diğer oyunlarda sıcaklıklar olması gerektiği gibi
max 95 pbo vesayre açıkken.stress testinde kaç çıkıyor
Bilemedim oda sıcaklığı fazlaysa normal kabul edilebilir gibimax 95 pbo vesayre açıkken.
Hocam eski cinebench r23 testinde pbo vesayre açıkken değerler böyleymiş (burada anlık sıcaklığın düşük olma nedeni korkup testi kapamıştım ama ortlama 93-95 arasıydı)Bilemedim oda sıcaklığı fazlaysa normal kabul edilebilir gibi
Pbo konusuna girmek istemiyorum nedeni ise uzun vadede psu yetersiz kalıcak muhtemelen ileride psu değiştirerek bakacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim <3Heat nedense çok işlemci kullanıyor ve işlemciyi sağlam ısındırıyor. Bu havalarda biraz normal. PBO ayarlayabilirsin, Game Mod açabilirsin.
Pbo konusuna girmek istemiyorum nedeni ise uzun vadede psu yetersiz kalıcak muhtemelen ileride psu değiştirerek bakacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim <3
Evet hocam söktüm yani ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum termal macunda makul derecede bu bi heat de oluyor diğer oyunlarda normal cinebench r23 testinde bile 93-95 arası dediğim gibisıvı soğutma jelatinini söktünüz mü hocam normal değil bu dereceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerçi benim termal macun bitik boşta 60 derece 5500 kullanıyorum
oyunda bi problem var o zaman hocam crackmi indirdinizEvet hocam söktüm yani ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum termal macunda makul derecede bu bi heat de oluyor diğer oyunlarda normal cinebench r23 testinde bile 93-95 arası dediğim gibi