o zaman sıkıntıhocam 10 dolar mı ben şuanda 8 dolar alıyorum 76 ile
hocam nicehash hakkında doğru düzgün bir rehber videosu bulamadım siz nereden bakarak yaptınız videoların çoğu yabancı var mı önerdiğiniz bir video biraz karışık geldi bana şuanda hiveos kullanıyorumo zaman sıkıntı
Tamam teşekkürlerşuanda güncel bir şekilde 76mhs ile ethermine de 66tl kazanıyorum hocam siz nasıl 3060 ile 150tl kazanıyorsunuz günlük güncel mi bu dediğiniz bugüne mi ait
Mesaj otomatik birleştirildi:
açtığınız konu hakkında kimsenin bir bilgisi yoksa cevaplamaya bilirler hocam konunuzu yükseltin
Parayı çekerken 5 lira komisyon alıyor. Nicehash zaten aşırı basit. Windows’dan Nicehash quickMiner’ı indiriyorsunuz kalan her şey otomatik oluyor zaten, 1080 ve 1080 Ti için de pill’i otomatik uyguluyorhocam nicehash hakkında doğru düzgün bir rehber videosu bulamadım siz nereden bakarak yaptınız videoların çoğu yabancı var mı önerdiğiniz bir video biraz karışık geldi bana şuanda hiveos kullanıyorum
birde hocam nicehash de parayı çekerken ücret mi kesiyor bu arkadaşın dediği doğru mu? 55superx: Daha fazla komisyon alıyor ondan eminim, ek olarak parayı çekerken de transfer ücreti alıyor ama kazancı yine de daha fazla ise bilemem
teşekkürler hocam elinize sağlıkParayı çekerken 5 lira komisyon alıyor. Nicehash zaten aşırı basit. Windows’dan Nicehash quickMiner’ı indiriyorsunuz kalan her şey otomatik oluyor zaten, 1080 ve 1080 Ti için de pill’i otomatik uyguluyor
Pill windows da da yapılıyor. Komisyon sabit 5 lira değil hep değişiyor. Ben şahsen 3 kere 500 lira çektim birisinde 50 kuruş birinde 5 lira birinde 7 lira aldı hiçbir şey kısacasıteşekkürler hocam elinize sağlık
bu komisyon çekilen miktara göre artıp azalmıyor değil mi hocam hep aynı 5tl
bu arada 1080 kullandığımı felan nerden anladınız hocam
bir de nicehash os indirmeye gerek yok yani o zaman pill ayarı windows da da oluyorsa
ethermine dan daha çok getirisi olduğu için dediğiniz gibi az bir ücret fakat her seferinde artarak gitmesi kestiği ücretin beni şüpelendirdiPill windows da da yapılıyor. Komisyon sabit 5 lira değil hep değişiyor. Ben şahsen 3 kere 500 lira çektim birisinde 50 kuruş birinde 5 lira birinde 7 lira aldı hiçbir şey kısacası
O komisyonun bitcoin blockchain ağı ile ilgisi var nicehash ile ilgili değil. Yani o komisyon nicehash’e gitmiyor o btc göndermek için zorunlu bi komisyon direk ağ içerisindeethermine dan daha çok getirisi olduğu için dediğiniz gibi az bir ücret fakat her seferinde artarak gitmesi kestiği ücretin beni şüpelendirdi
anladım hocam teşekkür ederim her şey için şuanki ethermine daki kazdığım yatsın nicehash e geçeceğim ben deO komisyonun bitcoin blockchain ağı ile ilgisi var nicehash ile ilgili değil. Yani o komisyon nicehash’e gitmiyor o btc göndermek için zorunlu bi komisyon direk ağ içerisinde
hocam inanın ben de bilmiyorum fiyatlar arada dalgalanıyor yine de bir günde o parayı çıkarttığını gördüm.şuanda güncel bir şekilde 76mhs ile ethermine de 66tl kazanıyorum hocam siz nasıl 3060 ile 150tl kazanıyorsunuz günlük güncel mi bu dediğiniz bugüne mi ait
Mesaj otomatik birleştirildi:
açtığınız konu hakkında kimsenin bir bilgisi yoksa cevaplamaya bilirler hocam konunuzu yükseltin
çevremdeki birçok arkadaşımın kazancı çıktığı gibi belli bi miktar düştü tabi o bende de oldu da hala verdiği parayı ben çok buluyorum neyse işime gelir.Kazanç geçen hafta her yerde çok arttı ama şuan biraz geri düştü gibi. Nicehash de hala yüksek kazandırıyor mu?
pc hocasının sistemi, 13.6k ya aldım şu an gaming gen'de asusun daha ucuz bir anakartıyla satılıyor.Sisteminizi kaça aldınız, Hazır sistemlere benziyor
Anlık gösterimler yanıltıcı onlara bakmayın benzer kazım zorlugu ve blok ödülü olan 2 hafta seçin 2 platformdada 1 er hafta deneyin örnek vereyim geçenlerde whattomine üzerinden hedaplandıgında kazancı 1500 dolara kadar çıkan kazım gücü ethermine da 400-500 dolar arasındaki konumundan o 1500 lük konuma gelmesi 24 saatten fazla sürüyor ethermine daki getiri hesabı seçtiğin günlük haftalık aylık barem ne ise artık o anki getiriyr göre değilde 0 dan o anki bakiyeye kadar gelen süreye göre hesap yapıyor o anki fahiş getirilerin ortalamaya katıp kişiye sunması gexikmeli oluyor mesela 3 gün sonra hype ın geçip tekrar eski gelire düşmeside aynı şekilde anında değilde gene uzun saatler belki 1.5-2 gün alıyor gibi düşünebilirsiniz uzun lafın kısası iki platformdada eşit bir süre kazın elinize geçen parayı kıyaslayın sistemin tahmini gelir hesabı yanıltıcı oluyorgeçenlerde başka bir konuda @cfranko nicehash de 64mhs ile 18 dolar alıyorum demişti ben ise 76 ile ethermine da o an 17 dolar alıyordum hocam