Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Nike Air Monarch IV Erkek Training Ayakkabısı 415445-101 🔥 434,94 TL 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
bu arada bu model hayatınızda giyebileceginiz en rahat modellerdendir. oyle boyle degil

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Berk
Hemen koşun THH, CİMER, Siber Suçlar, EGM, Jandarma ne var ne yok şikayet edin. 400 liraya Nike göndermediler deyin. :D
bunu kovalayan insanlara neden kendince laf söyleme çabasındasın kim ne yapıyorsa yapsın sen değerli vaktini çingeneler hakkında konuşarak neden harcıyorsun ki oku geç

soul

80+ Silver
Yanlış fiyatlandırılmış bir ürünü illa da o fiyattan alacağım diye uzatan insanlar benim gözümde çingenedir. Yanlış fiyatlandırılan ürünün konusuna 30 sayfa mesaj yazanlar da aynı şekil.
Bide bize duyarcı, haklarından yoksun diyorlardı. İyi oldu onlara
Hadi koşun thh ye.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Beyler Tartışmaya Gerek Yok Başvursan Bile Geçiştirirler Boşa Çaba Sarfedersiniz

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
adamlar yanlis fiyat yazmis thh ye basvurmak zaten etik degil bi siz mi akillisiniz ulan cidden ne adamlar var

Arif

80+ Bronze
boşuna uğraşmayın beyler 5 yıldır bu tarz konulara maruz kalıyorum belki 1 tana müşteri haklı çıkmıtır boşverin bu arada adamlar fiyatı yanlış yazmış yok çingenelik yapmayın gibi söylemlerde bulunan insanlar markette gördüğü fiyatı kasada göremeyince sıkıntı çıkaracak tiplerdir çokta takmayın bunları :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Hadi diyelim ki aldım öylesine, denemek için. İptal edilince olayı THH'ye carta curta sürüp çirkeflik yapacak birisi değilim ki.
Niye ağlayayım?
Abi gitse sizene. Adam aldığında laf söylemek düşmüyorsa thhye gidince niye laf söylemek düşüyor? Ben bunu anlamıyorum. Ama ülke hep böyle gidiyor zaten

Top Bottom