🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

perşembe günü oldum her şeyiyle kampanyadan da yararlandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belge imzalama için kurye göndericez demişlerdi o mu acaba ama onu da kaydolurken halletmedim mi
Bende Perşembe yaptım ama bana da mı gelecek acaba kurye

Kurye ile kimlik tespit sürecini tamamlayan müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.
Bu ne demek?

Bende Perşembe yaptım ama bana da mı gelecek acaba kurye
sanmıyorum ya ben başta adresi değiştirmek istediğim için kurye murye demişlerdi vazgeçmiştim aslında ama sistemde öyle kalmış sanırım

müşteri hizmetlerini aradım şimdi kart gönderimi için çıkmış kurye kart talep etmemiştim

Son düzenleme:
geldi beyler , hepsipayde sabah gelmişti.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-22 at 10.52.57.webp
    WhatsApp Image 2025-11-22 at 10.52.57.webp
    40.5 KB · Hit: 82
bedava 1000 cukkalayınca ben :kedi: :kedi:
ya o değil de sanal kart ismi benim isim değil die hepsipay e atamıyorum al iade de uğraşmak istemedim kartta bırakttım lazım olursa kullanırım heralde sıkıntı cıkmaz heralde

bedava 1000 cukkalayınca ben :kedi: :kedi:
birde kartı kayıt edilmiyor isminden dolayı ( değişmiyorda ) yani tek seçenek ödeme adımında kartı girmek yada al iade ile paye geçirmek hediye bakiyeyi

ya o değil de sanal kart ismi benim isim değil die hepsipay e atamıyorum al iade de uğraşmak istemedim kartta bırakttım lazım olursa kullanırım heralde sıkıntı cıkmaz heralde

birde kartı kayıt edilmiyor isminden dolayı ( değişmiyorda ) yani tek seçenek ödeme adımında kartı girmek yada al iade ile paye geçirmek hediye bakiyeyi
yada nays vb e cüzdana parayı atmak veya direk razer gold ile nakit bozdurmak

Nkolay da ki parayı diyorsan onu vodafone paye vs. atabilirsin hesabın dogrulanmışsa.

Bende de geldi 1000 TL... Vodafone üzerinden Hepsiburada'dan yapınca alışverişi 20 GB internet de kazandım.. Oluşturduğunuz Nkolay sanalkart'a kredi kartınızdan bakiye atabiliyorsunuz komisyon olmadan.... Yani bu kredi kartından komisyonsuz nakit çekim olayı. Bunu keşfeden çok suistimal eder.. Bakiye attığım kredi kartında harcama alışveriş gibi gözüküyor bu sayede bana özel limitli harcama kampanyasından puan kazanacağım..;)

Bir sonra ki alışverişe geri veriyolarmış , ben 2 defa iptal ettim 3. kez alışveriş yaptım , müşteri hizmetleri sorun değil başarılı olan ilk alışveriş dedi hediye paranız gelecek dedi. Mesela 1000 liralık alışveriş yapınca 1000 lira gelince ödül havuzu boşalıyormuş , iptal ettiğiniz de tekrar doluyor bir sonra ki başarılı siparişiniz de tekrar boşalacak hediye paranız gelecektir dedi
Müşteri hizmetlerini aradım ilk aliş verişe özeldir diyorlar sağlık olsun

Geri