🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hocam şu konuyu özet geçebilecek varmı rica etsem nedir ne değildir

Kampanyadan nasıl yararlanırım?
  • N Kolay Mobil’i indir.
  • Görüntülü görüşme ile dakikalar içinde N Kolaylı ol.
  • Kartlar alanından N Kolay Sanal Kart’ını oluştur, limitini belirle, dilediğin kadar bakiye yükle.
  • Sanal kartınla ilk alışverişini yap ve avantajlı dünyanın kapılarını arala.
  • Harcamandan sonra en geç 2 gün içinde 1.000 TL’ye varan hediyen sanal kartına yüklensin!

[*]Kampanya, 1 Kasım – 31 Aralık 2025 tarihleri arasında N Kolay Mobil’den sadece görüntülü görüşme ile yeni müşteri olup 31 Aralık 2025 tarihine kadar N Kolay sanal kart ile yapılacak e-ticaret ya da fiziki mağaza harcamalarında geçerlidir. Kurye ile kimlik tespit sürecini tamamlayan müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.
[*]Yapılacak ilk harcama; 1.000 TL’den düşük tutarlı ise harcama tutarı kadar, 1.000 TL veya daha yüksek tutarlı ise en fazla 1.000 TL’lik hediye tutarı müşterinin N Kolay sanal kartına harcama sonrası en geç 2 gün içerisinde yüklenecektir.
[*]Kampanya kapsamında kazanılan ödül, yalnızca alışverişte kullanılabilir; nakit çekilemez veya başka karta aktarılamaz.
[*]Ödülün yüklendiği tarihte aktif bir N Kolay sanal kartın olması gerekir.
[*]Bir müşteri kampanyadan yalnızca ilk harcaması için bir kez yararlanabilir ve maksimum 1.000 TL kazanabilir.
[*]Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin iptal/iade edilmesi halinde müşterinin N Kolay sanal kartına yüklenen tutar geri alınacaktır.
[*]Ödül kazanımları, harcama yapılan işyerinin MCC (üye iş yeri kodu) bilgisine ve faaliyet alanına bağlıdır; kampanya burada listelenen MCC koduna ve faaliyet alanına sahip işyerlerinde geçerlidir. İlgili alanlarda faaliyeti olmayan işyerleri, belirtilen MCC koduna sahip olsalar bile, bu işyerlerinden yapılan işlemler kampanya kapsamından hariç tutulacaktır.
[*]Harcamanın gerçekleştirildiği iş yerinin, MCC (üye iş yeri kodu) bilgisinin doğru olması bankamız sorumluluğunda bulunmamaktadır.
[*]Cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, CarrefourSA market, www.carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market harcamaları, S-Sport, Tıkla Gelsin, Passolig/Passo İşlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri, kamu ödemeleri, kuyum, takı, aksesuar, mücevher, araç kiralama, benzin ve yakıt, seyahat, konaklama, sağlık, sigorta, eğitim harcamaları kampanya kapsamında değildir.
[*]Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez.
[*]N Kolay bir Aktif Bank markası olup, banka kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
[*]
MCC İş Yeri Faaliyet Alanları5977
Kozmetik Dükkanları7299 Sınıflandırılmamış Kişisel Bakım Ürünleri8043 Gözlükçüler, Optik Ürünler ve Gözlükler8044 SAĞLIK, SAĞLIK ÜRÜNLERİ, KOSMETİK5131 Parça Mallar, Tuhafiye ve Diğer Kuru Mallar5137 Erkek, Bayan ve Çocuk Üniformaları ve Ticari Giysiler5139 Ayakkabıcılar (Ticari)5611 Erkek ve Erkek Çocuk Giysi ve Aksesuar Dükkanları5621 Bayan Hazır Giyim Dükkanları5631 Bayan Aksesuarları ve Özel Giyim Mağazaları5641 Çocuk ve Bebek Giyim Mağazaları5651 Aile Giyim Mağazaları5655 Spor ve Bincilik Kıyafetleri Mağazaları5661 Ayakkabı Mağazaları5681 Kürkçü ve Kürk Mağazaları5691 Erkek ve Kadın Giyim Mağazaları5698 Peruk Dükkanları5699 Muhtelif Giyim ve Aksesuar Mağazaları5941 Spor Malzemeleri Mağazaları5948 Bavul ve Deri Eşya Dükkanları5949 Kumaş, Dikiş ve Nakış Malzemeleri5021 Büro ve Ticari Mobilya5099 Dayanıklı Tüketim Malları (Başka Yerde Sınıflandırılmayan)5712 Mobilya,Ev Mefruşat ve Gereçleri Mağazaları - Elektrikli Aletler Dışında -5713 Yer Kaplama Mağazaları5714 Kumaşçılık, Pencere Kaplama ve Döşemecilik Mağazaları5718 Şömine, Şömine Kafesi ve Aksesuarları Dükkanları5719 Muhtelif Ev Mefruşat Eşyaları Spesiyalite Dükkanları5950 Cam ve Kristal Eşya Dükkanları5045 Bilgisayar, Bilgisayar Donanım ve Yazılım5065 Elektrikli Parçalar ve Ekipman5722 Elektrikli Ev Aletleri Dükkanları5732 Çeşitli Elektrik, Elektronik ve Beyaz Eşya Dükkanları ve Yazarkasa Sağlayıcıları5734 Bilgisayar Yazılım Mağazaları5946 Kamera ve Fotoğraf Gereçleri Dükkanları5039 İnşaat Malzemeleri (Başka Yerde Sınıflandırılmayan)5072 Hırdavat, Ekipman ve Malzemeler5074 Boru Tesisatı ve Isınma Teçhizatlerı Gereçleri5085 Endüstiriyel Gereçler (Başka Yerde Sınıflandırılmayan)5198 Boya, Vernik ve Malzemeler5200 Ev Eşyaları Mağazaları5211 Kereste ve İnşaat Malzemeleri Dükkanları5231 Cam, Boya ve Duvar Kağıdı Mağazaları5251 Hırdavatçılar5044 Fotoğrafçılık, Fotokopi, Mikrofilm Donanımı ve Malzemeleri5111 Ofis Malzemeleri, Baskı ve Yazı Kağıdı5192 Kitaplar, Dergiler ve Gazeteler5942 Kitapçılar5943 Kırtasiyeler ve Okul Gereçleri Dükkanları5945 Hobi, Oyuncak ve Oyun Dükkanları5947 Hediyelik Eşya, Kartpostal, Hatıra Eşyası Satan Dükkanlar5970 Sanatçı Gereçleri ve Elişleri Dükkanları5311 Çok Reyonlu Mağazalar (Department Stores)5999 Muhtelif ve Spesiyalite Perakende Satış Dükkanları7399 Diğer Ticari Faaliyetler (Başka yerde Sınıflandırılmayan

Son düzenleme:
İptalde sikinti oluyor ben yanlışlıkla hepsipayden nkolaya iade yaptım yatirilan hediye parayı geri aldılar
Bir sonra ki alışverişe geri veriyolarmış , ben 2 defa iptal ettim 3. kez alışveriş yaptım , müşteri hizmetleri sorun değil başarılı olan ilk alışveriş dedi hediye paranız gelecek dedi. Mesela 1000 liralık alışveriş yapınca 1000 lira gelince ödül havuzu boşalıyormuş , iptal ettiğiniz de tekrar doluyor bir sonra ki başarılı siparişiniz de tekrar boşalacak hediye paranız gelecektir dedi

Son düzenleme:
Bir sonra ki alışverişe geri veriyolarmış , ben 2 defa iptal ettim 3. kez alışveriş yaptım , müşteri hizmetleri sorun değil başarılı olan ilk alışveriş dedi hediye paranız gelecek dedi. Mesela 1000 liralık alışveriş yapınca 1000 lira gelince ödül havuzu boşalıyormuş , iptal ettiğiniz de tekrar doluyor bir sonra ki başarılı siparişiniz de tekrar boşalacak hediye paranız gelecektir dedi
İptal edip tekrar sipariş verdim ayni sekilde bakalım bekliyorum bende yatınca haber veririm desteğe yazınca sadece İlk alişverise veriliyor diyordu

İptal edip tekrar sipariş verdim ayni sekilde bakalım bekliyorum bende yatınca haber veririm desteğe yazınca sadece İlk alişverise veriliyor diyordu
Eğer yatmazsa da müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturun dediler. İsterseniz siz de bir arayın kart hareketinize bakıp söylüyorlar hemen

Eğer yatmazsa da müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturun dediler. İsterseniz siz de bir arayın kart hareketinize bakıp söylüyorlar hemen
bende de aynısı oldu paran yatar , sıkıntı gözükmüyor dediler. hepsipayda dün akşama doğru yaptığım işlemi bugün sabah atmışlar ücreti hepsipay hesabıma. sadece cashback i bekliyorum gelse miss.

kullanırım diye steam cüzdan kodu aldım da vazgeçtim kullanmaktan satabileceğim bir yer var mı

bende de aynısı oldu paran yatar , sıkıntı gözükmüyor dediler. hepsipayda dün akşama doğru yaptığım işlemi bugün sabah atmışlar ücreti hepsipay hesabıma. sadece cashback i bekliyorum gelse miss.
Bana bu günde yatmadı talep oluşturdum şimdi

Sevgili N Kolayli, ***** takip numarali gonderin dagitima cikmistir. Gonderinin durumunu https://bit.ly/kuryem-nerede tiklayip kurye takip numaranla sorgulayabilirsin. 08507247777 SMS iptali icin IZINYOK yaz 3525e gonder. M:0225013653700015 B002

böyle bi sms geldi ne yolluyor bunlar

perşembe günü oldum her şeyiyle kampanyadan da yararlandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belge imzalama için kurye göndericez demişlerdi o mu acaba ama onu da kaydolurken halletmedim mi

Geri