Ama 1000tlden aşağı alışveriş yaparsanızda aldığınız fiyatin geri ödemesi yapılır diyordu. O da gelmedi henüzgitmiştir. Afiyet olsun
mcc kodu listesinde yemek ile alakalı faaliyet alanı gözükmüyor onunda gelmeme olasılığı yüksekAma 1000tlden aşağı alışveriş yaparsanızda aldığınız fiyatin geri ödemesi yapılır diyordu. O da gelmedi henüz
e o zaman belki ilk sipariş gitmemiştirmcc kodu listesinde yemek ile alakalı faaliyet alanı gözükmüyor onunda gelmeme olasılığı yüksek![]()
sağlık olsun o zamanama ilk harcama yapıldı![]()
![]()
İptalde sikinti oluyor ben yanlışlıkla hepsipayden nkolaya iade yaptım yatirilan hediye parayı geri aldılarAlanların hediye parası kaç saat sonra geldi, ben dün akşam aldım hala gelmedi. Bir de müşteri gizmetleriyle konuştum, iptal etseniz de sorun olmaz, ilk başarılı sipariş baz alınıyor dedi
Hediye para yatirildiktan sonra birsey olmaz diye geri odeme yapayım dedim geri iade aldılar yapacak birsey yok hocamah hocam üstte uyarmış, ilk mesajda bastırarak yazmıştım yazık olmuş![]()
Kuvyettürk ilk banka kartı harcamana 500tl veriyor. Üyelik sonrası öğrenciliğini doğrularsan davet başına 1000tl veriyor.başka böyle kampanyası olan banka varmı bildiğiniz?
kaç tane davet yapabiliyoruz birde illa banka kartını sipariş etmek zorunda mıyımKuvyettürk ilk banka kartı harcamana 500tl veriyor. Üyelik sonrası öğrenciliğini doğrularsan davet başına 1000tl veriyor.