Maviejderya
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
iptal işlemini nasıl yapıyoruz direk karta yapıyor bazen bazen de soruyor hb ye mi yatırılsın diye
Bir sonra ki alışverişe geri veriyolarmış , ben 2 defa iptal ettim 3. kez alışveriş yaptım , müşteri hizmetleri sorun değil başarılı olan ilk alışveriş dedi hediye paranız gelecek dedi. Mesela 1000 liralık alışveriş yapınca 1000 lira gelince ödül havuzu boşalıyormuş , iptal ettiğiniz de tekrar doluyor bir sonra ki başarılı siparişiniz de tekrar boşalacak hediye paranız gelecektir dediİptalde sikinti oluyor ben yanlışlıkla hepsipayden nkolaya iade yaptım yatirilan hediye parayı geri aldılar
İptal edip tekrar sipariş verdim ayni sekilde bakalım bekliyorum bende yatınca haber veririm desteğe yazınca sadece İlk alişverise veriliyor diyorduBir sonra ki alışverişe geri veriyolarmış , ben 2 defa iptal ettim 3. kez alışveriş yaptım , müşteri hizmetleri sorun değil başarılı olan ilk alışveriş dedi hediye paranız gelecek dedi. Mesela 1000 liralık alışveriş yapınca 1000 lira gelince ödül havuzu boşalıyormuş , iptal ettiğiniz de tekrar doluyor bir sonra ki başarılı siparişiniz de tekrar boşalacak hediye paranız gelecektir dedi
Eğer yatmazsa da müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturun dediler. İsterseniz siz de bir arayın kart hareketinize bakıp söylüyorlar hemenİptal edip tekrar sipariş verdim ayni sekilde bakalım bekliyorum bende yatınca haber veririm desteğe yazınca sadece İlk alişverise veriliyor diyordu
bende de aynısı oldu paran yatar , sıkıntı gözükmüyor dediler. hepsipayda dün akşama doğru yaptığım işlemi bugün sabah atmışlar ücreti hepsipay hesabıma. sadece cashback i bekliyorum gelse miss.Eğer yatmazsa da müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturun dediler. İsterseniz siz de bir arayın kart hareketinize bakıp söylüyorlar hemen
Bana bu günde yatmadı talep oluşturdum şimdibende de aynısı oldu paran yatar , sıkıntı gözükmüyor dediler. hepsipayda dün akşama doğru yaptığım işlemi bugün sabah atmışlar ücreti hepsipay hesabıma. sadece cashback i bekliyorum gelse miss.
Siz ne zaman kaydoldunuz hocam bankayaSevgili N Kolayli, ***** takip numarali gonderin dagitima cikmistir. Gonderinin durumunu https://bit.ly/kuryem-nerede tiklayip kurye takip numaranla sorgulayabilirsin. 08507247777 SMS iptali icin IZINYOK yaz 3525e gonder. M:0225013653700015 B002
böyle bi sms geldi ne yolluyor bunlar