Neler Yeni

Normal kulanıcı Asus anakart kulanmalımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem
Merhaba lar ben normal bir kulanıcıyım
Ve 4 slot ram ekstra soğutmaya gerek duymuyorum ben bu ürüne karar verdim
Arkadaşlarım Colorful v14 öner diler ama hem marka hem bios güven vermedi ve o özelliklere gerek duymuyorum benim seçeneğim iyi mi öneriniz varmı?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba lar ben normal bir kulanıcıyım
Ve 4 slot ram ekstra soğutmaya gerek duymuyorum ben bu ürüne karar verdim
Arkadaşlarım Colorful v14 öner diler ama hem marka hem bios güven vermedi ve o özelliklere gerek duymuyorum benim seçeneğim iyi mi öneriniz varmı?
aynı fiyatsa colorful daha mantıklı marka güzeldir bu arada güvenebilirsiniz anakartına biosu bana da güven vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı fiyatsa colorful daha mantıklı marka güzeldir bu arada güvenebilirsiniz anakartına biosu bana da güven vermiyor
Colorful alcaktım normalde ama benim RGB gerekisimlerimi karşılamıyor asus almakta bir hata yapar mıyım sence hocam?

kd52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kadir doğan
Anakart da MSI den şaşılmaz. 1 kere asus aldım pişman oldum.

kd52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kadir doğan
Bunu bilmiyorum ama b 350 m-k almıştım full problemli bir karttı. Yerinde olsam muadili msi veya gigabyte alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem
32 gb tam yeterliyse 16x2 yaparsın baya götürür ileride 64gb yapma planın yoksa yeterli

eder tabi ki ama hangi çok ike kullanacaksınız
Oyun oynicam hocam okul iş leri iş filan 16x2 kulanıorumm tek bir soru sorcam 5000 serisi için uygunmu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,618
İsim
uwu
Oyun oynicam hocam okul iş leri iş filan 16x2 kulanıorumm tek bir soru sorcam 5000 serisi için uygunmu
Ekran slotları sabit olduğu için uyar herhangi bir güncel anakart neredeyse tüm gpulara uyumlu (bunu 2010 öncesi kart kullanılmadığı için diyorum)

Top Bottom