Neler Yeni

Normal video nasil vr videoya donusturulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
Arkadaslar bende piranha vr gozluk var onla izlemek icininormal videoyu boyle yanyana olan sekile nasil ceviririm

En İyi Cevap
3
Ya biliyom ama ben baska bi videoyu izlemek istiyorum gozlukte
Merhabalar onun için uygulamalar var videoyu gözlük için uygun hale getiriyor veya kendindeki videolardan gösteriyor. Uygulama mağazasında vr yazarak rahatlıkla bulabilirsiniz çok seçenek olduğu için belirli bir tane önermeyeyim. Ayrıca Youtube'da direkt olarak vr videolarıda var onlarıda öneririm bazıları gerçekten çok güzel :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar onun için uygulamalar var videoyu gözlük için uygun hale getiriyor veya kendindeki videolardan gösteriyor. Uygulama mağazasında vr yazarak rahatlıkla bulabilirsiniz çok seçenek olduğu için belirli bir tane önermeyeyim. Ayrıca Youtube'da direkt olarak vr videolarıda var onlarıda öneririm bazıları gerçekten çok güzel :)
Cok tesekkurler buldum uygulama yutubtakileride biliyorum ama istedigimi izlemek daha iyi

En İyi Cevap
3
Cok tesekkurler buldum uygulama yutubtakileride biliyorum ama istedigimi izlemek daha iyi
Rica ederim VR lar ucuz ve eğlenceli ben de zamanında bakmıştım. Malum şartlarda güzel gidiyor :)

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
youtubede tüm videolarda vr yapabiliyorsun

Ciguli0

80+