Mehmet84ebl
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Arkadaslar bende piranha vr gozluk var onla izlemek icininormal videoyu boyle yanyana olan sekile nasil ceviririm
Ya biliyom ama ben baska bi videoyu izlemek istiyorum gozlukteOnun için videolar ayrı ayrı oluyor.
Merhabalar onun için uygulamalar var videoyu gözlük için uygun hale getiriyor veya kendindeki videolardan gösteriyor. Uygulama mağazasında vr yazarak rahatlıkla bulabilirsiniz çok seçenek olduğu için belirli bir tane önermeyeyim. Ayrıca Youtube'da direkt olarak vr videolarıda var onlarıda öneririm bazıları gerçekten çok güzelYa biliyom ama ben baska bi videoyu izlemek istiyorum gozlukte
Cok tesekkurler buldum uygulama yutubtakileride biliyorum ama istedigimi izlemek daha iyiMerhabalar onun için uygulamalar var videoyu gözlük için uygun hale getiriyor veya kendindeki videolardan gösteriyor. Uygulama mağazasında vr yazarak rahatlıkla bulabilirsiniz çok seçenek olduğu için belirli bir tane önermeyeyim. Ayrıca Youtube'da direkt olarak vr videolarıda var onlarıda öneririm bazıları gerçekten çok güzel![]()
Rica ederim VR lar ucuz ve eğlenceli ben de zamanında bakmıştım. Malum şartlarda güzel gidiyorCok tesekkurler buldum uygulama yutubtakileride biliyorum ama istedigimi izlemek daha iyi
Anneannemin telefonu j6+ dedigin seyi farkettim oluyor ama benimki lg l bello cok eski bir telefon cogu sey calismiyoryoutubede tüm videolarda vr yapabiliyorsun
Hocam masum bişey için mi istiyorsunuz Ahshhshahha
Nasıl bir dizi ( ͡° ͜ʖ ͡°)dizi izliycektim
![]()
Halka dizinin adiNasıl bir dizi ( ͡° ͜ʖ ͡°)