Şu yanık ghost screen falan olayları var yaşamak istemiyorum ya ne yapmam gerekiyo yaşamamam için şarjda oynamam en yüksek ışık kullanmam orta ışık kullanıyorum genelde yaşar mıyım acaba bilgin var mı ? Bu arada note 10 liteye bütçe yetiyor onu tercih edicemSadece ekran farkı var note 10 lite in daha iyi. Bütçe pek yoksa poco x3 öneririm ben kullanıyorum bi tık daha önde ve ucuz.
Poco x3 çok daha iyi 2 model arasından, onu almanızı öneriyorum.Şu yanık ghost screen falan olayları var yaşamak istemiyorum ya ne yapmam gerekiyo yaşamamam için şarjda oynamam en yüksek ışık kullanmam orta ışık kullanıyorum genelde yaşar mıyım acaba bilgin var mı ? Bu arada note 10 liteye bütçe yetiyor onu tercih edicem
Tasarımını beğenmiyorum zaten gündelik kullanım için alıyorum oyun oynayan biri değilimPoco x3 çok daha iyi 2 model arasından, onu almanızı öneriyorum.
Elektronik şans işi hocam bilindik bi yerden al sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar. Bence note 10 lite alma bütçe varsa mi 10 t lite al daha iyi hepsinden.Şu yanık ghost screen falan olayları var yaşamak istemiyorum ya ne yapmam gerekiyo yaşamamam için şarjda oynamam en yüksek ışık kullanmam orta ışık kullanıyorum genelde yaşar mıyım acaba bilgin var mı ? Bu arada note 10 liteye bütçe yetiyor onu tercih edicem
Maalesef o kadar arttıramamElektronik şans işi hocam bilindik bi yerden al sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar. Bence note 10 lite alma bütçe varsa mi 10 t lite al daha iyi hepsinden.
İkisi arasından Mi modelini almanızı öneriyorum, Redmi çok düşük kalitede oluyor kalitesiz parça kullanılıyor.Tasarımını beğenmiyorum zaten gündelik kullanım için alıyorum oyun oynayan biri değilim
Bence yinede poco ya bak derim daha güncel note 10 lite biraz eskidi.Maalesef o kadar arttıramam
Mi note 10 lite yerine 200 TL daha ekle Mi 10T Lite al işlemcisi daha güçlü,120 HZ ve 5G yeni nesil telefon al hemde sıkıntı çıkarır mı çıkarmaz mı diye düşünmene gerek kalmazTasarımını beğenmiyorum zaten gündelik kullanım için alıyorum oyun oynayan biri değilim
Başka telefon bakmak istersen reno 4 bakabilirsin.Tasarımı gerçekten güzel ve bir çok özelliği yakın.Başlıkta gördüğünüz gibi 2 telefon hangisi daha iyi ikisininde 128 gb olanı
( Birde kasma donma felan diyorlardı ikisi içinde hangisinde yaşamam sorunu daha az olasılık var ? )
Ben şu an Xiomi redmi note 9 pro kullanıyorum. Şahsen Xiomi tavsiye etmiyorum.Başlıkta gördüğünüz gibi 2 telefon hangisi daha iyi ikisininde 128 gb olanı
( Birde kasma donma felan diyorlardı ikisi içinde hangisinde yaşamam sorunu daha az olasılık var ? )