Yardım Note 9 pro vs Mi Note 10 lite

symxqw

80+
Reaksiyon skoru
54
Başlıkta gördüğünüz gibi 2 telefon hangisi daha iyi ikisininde 128 gb olanı

( Birde kasma donma felan diyorlardı ikisi içinde hangisinde yaşamam sorunu daha az olasılık var ? )

Sadece ekran farkı var note 10 lite in daha iyi. Bütçe pek yoksa poco x3 öneririm ben kullanıyorum bi tık daha önde ve ucuz.

Sadece ekran farkı var note 10 lite in daha iyi. Bütçe pek yoksa poco x3 öneririm ben kullanıyorum bi tık daha önde ve ucuz.
Şu yanık ghost screen falan olayları var yaşamak istemiyorum ya ne yapmam gerekiyo yaşamamam için şarjda oynamam en yüksek ışık kullanmam orta ışık kullanıyorum genelde yaşar mıyım acaba bilgin var mı ? Bu arada note 10 liteye bütçe yetiyor onu tercih edicem

Şu yanık ghost screen falan olayları var yaşamak istemiyorum ya ne yapmam gerekiyo yaşamamam için şarjda oynamam en yüksek ışık kullanmam orta ışık kullanıyorum genelde yaşar mıyım acaba bilgin var mı ? Bu arada note 10 liteye bütçe yetiyor onu tercih edicem
Poco x3 çok daha iyi 2 model arasından, onu almanızı öneriyorum.

Elektronik şans işi hocam bilindik bi yerden al sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar. Bence note 10 lite alma bütçe varsa mi 10 t lite al daha iyi hepsinden.

Tasarımını beğenmiyorum zaten gündelik kullanım için alıyorum oyun oynayan biri değilim
İkisi arasından Mi modelini almanızı öneriyorum, Redmi çok düşük kalitede oluyor kalitesiz parça kullanılıyor.

Eğer başka model bakma şansınız varsa aynı fiyata M51, Realme 7 var onlarda çok iyi.

Başlıkta gördüğünüz gibi 2 telefon hangisi daha iyi ikisininde 128 gb olanı

( Birde kasma donma felan diyorlardı ikisi içinde hangisinde yaşamam sorunu daha az olasılık var ? )
Başka telefon bakmak istersen reno 4 bakabilirsin.Tasarımı gerçekten güzel ve bir çok özelliği yakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri