Benim de aynı sorunum var, rez alayım. Notebook da sanırsam Monster?Elimde olan notebookta samsung DDR4 2933mhz sodimm 8gb ram var. Aynısını bulamıyorum hatta aynı hızda 8gblık ram bile bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirm
aynBenim de aynı sorunum var, rez alayım. Notebook da sanırsam Monster?
CPU-Z den bilgileri verirseniz yardımcı olabilirim (SPD bölümünden slot#1 ve varsa slot#2 nin ssleri)
hangi rami önerirsiniz ??3000mhz ya da 3200mhz lık bir ram alırsanız sisteminizdeki en düşük ram hızına göre çalışır. Yani 2933 olarak çalışır. Benim laptopumda 2x8 3200mhz ram var. Fakat laptop en fazla 2933 desteklediği için 2933mhz de çalışıyorlar.
Ram farklı olduğu için drop olur düşüncesiyle ben de ram alamıyordum, öyle bir sıkıntınız yok o zaman? Aynı markadan yapıştırayım bi ram3000mhz ya da 3200mhz lık bir ram alırsanız sisteminizdeki en düşük ram hızına göre çalışır. Yani 2933 olarak çalışır. Benim laptopumda 2x8 3200mhz ram var. Fakat laptop en fazla 2933 desteklediği için 2933mhz de çalışıyorlar.
Bence en ucuz hangisiyse onu alabilirsin.hangi rami önerirsiniz ??
Öyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ram farklı olduğu için drop olur düşüncesiyle ben de ram alamıyordum, öyle bir sıkıntınız yok o zaman? Aynı markadan yapıştırayım bi ram
Öncelikle SO-DIMM (dizüstü PC tipi ram) ramler masaüstü ramlerine göre daha küçük boyutlu üretildiği için pahalıdır benim önerim https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-2400mhz-ddr4-sodimm-ram-ct8g4s24am-p-HBV00000T8Z24 tabi kendi bilgisayarınızın raminden bulursanız linkteki ram e bile bakmayın
Arkadaşların ramleri 2933mhz ramler. Bu rami alıp taktıklarında diğer rami de 2400mhz olarak çalışacak. Bunu almak doğru olmaz.Öncelikle SO-DIMM (dizüstü PC tipi ram) ramler masaüstü ramlerine göre daha küçük boyutlu üretildiği için pahalıdır benim önerim https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-2400mhz-ddr4-sodimm-ram-ct8g4s24am-p-HBV00000T8Z24 tabi kendi bilgisayarınızın raminden bulursanız linkteki ram e bile bakmayın
Attığınız ram cl22. Ben de bir link bırakıyorum. Bu ram daha iyi olabilir bence.Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Diğer ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Diğer modelleri için hemen tıklayın.www.google.com
peki bu iyi midir? ??