Neler Yeni

Nothing 3a pro ve alternatifler

sirefeee

80+ Bronze
Bütçe
30000

Nothing 3a Pro özellikleri
Ekran: 6,77 inç OLED, 120Hz yenileme hızı ve 10-bit renk derinliği ile donatılmıştır.
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3 işlemci ile güçlendirilmiştir.
  • RAM ve Depolama: 12 GB RAM ile 256 GB depolama seçeneği sunulmaktadır.
  • Kamera Sistemi:
    • Arka Kamera: 50 MP ana lens, 50 MP periskop telefoto lens (3x optik zoom) ve 8 MP ultra geniş açılı lens.
    • Ön Kamera: 50 MP selfie kamerası.
  • Pil: 5000 mAh kapasite ve 50W hızlı şarj desteği ile uzun kullanım süresi sağlar.
  • Tasarım: Şeffaf arka panel ve Glyph ışık arayüzü ile dikkat çeker.
  • Dayanıklılık: IP64 sertifikası ile suya ve toza karşı koruma sunar.
  • Yazılım: Android 15 tabanlı NothingOS 3.1 ile birlikte gelir ve üç yıl boyunca büyük Android güncellemeleri ile altı yıl güvenlik yamaları alır.

Yurtdışı fiyatı 459 dolar Türkiyeye yaklaşık 30 bin bandında girmesi bekleniyor Nisan civarı sizce o fiyat bandında Nothing gibi stabil çalışan bir telefon bulabilir miyim az daha ekleyip 12R almak istiyorum ama kavisli olması büyük eksi … önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak ikinci el takıntım yok 2.ek de önerebilirsinşz 30 bin TL'ye şuan XR kullanıyorum

Son düzenleme:

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ali taha
Merhabalar, ne kadar da Nothing telefonları beğensem de maalesef Türkiye`de bu fiyat ile pek fazla satacağını sanmıyorum Nothing Phone 3 olsaydı belki ama bu (a) serisi daha alt seviye daha iyi alternatifler varken buna bu paralar verilmez.
Eğer Tr cihaz almak istiyorsanız Samsung S24 FE - Honor 200 pro bakmanızı öneririm(maks 30k için) bu iki cihaz yazılım anlamında sizi üzmez. Benim birinci tercihim S24 FE olurdu 7 yıl verdiği güncelleme desteği ile uzun süre kullanımda sizi rahat götürür ve bu uzun süre güncelleme desteği ile ileride satarken değer kaybı az yaşarsınız.
Yurt dışı cihaz sıkıntı olmaz diyorsanız S24 Ultra - Google Pixel 9 Pro XL gibi üst düzey amiral gemisi telefon alıp kayıtlı bir şekilde alıp kullanabilirsini Google Pixel artık kayıt atılıyor sarı sitelerde bulabilirsiniz. Eğer bütçem biraz daha çıkarabilirsen S25 Ultra alıp 1,5 yıl kayıtsız kullanıp ileride server kayıt atabilirsiniz.
Yukarıda belittiğim cihazlar yazılım açısında çok iyi cihazlar hangisini alırsanız alın ileride sizi hiç üzmez benim diyeceklerim bu kadar. Bu yaptığım öneriler 30k bütçe için söylenmiştir.

Jiraiya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğur Dinçler
Merhabalar, ne kadar da Nothing telefonları beğensem de maalesef Türkiye`de bu fiyat ile pek fazla satacağını sanmıyorum Nothing Phone 3 olsaydı belki ama bu (a) serisi daha alt seviye daha iyi alternatifler varken buna bu paralar verilmez.
Eğer Tr cihaz almak istiyorsanız Samsung S24 FE - Honor 200 pro bakmanızı öneririm(maks 30k için) bu iki cihaz yazılım anlamında sizi üzmez. Benim birinci tercihim S24 FE olurdu 7 yıl verdiği güncelleme desteği ile uzun süre kullanımda sizi rahat götürür ve bu uzun süre güncelleme desteği ile ileride satarken değer kaybı az yaşarsınız.
Yurt dışı cihaz sıkıntı olmaz diyorsanız S24 Ultra - Google Pixel 9 Pro XL gibi üst düzey amiral gemisi telefon alıp kayıtlı bir şekilde alıp kullanabilirsini Google Pixel artık kayıt atılıyor sarı sitelerde bulabilirsiniz. Eğer bütçem biraz daha çıkarabilirsen S25 Ultra alıp 1,5 yıl kayıtsız kullanıp ileride server kayıt atabilirsiniz.
Yukarıda belittiğim cihazlar yazılım açısında çok iyi cihazlar hangisini alırsanız alın ileride sizi hiç üzmez benim diyeceklerim bu kadar. Bu yaptığım öneriler 30k bütçe için söylenmiştir.
Samsung S24 FE nin 8 gb ram ı birkaç sene sonra sıkıntı çıkartmaz mı ?

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ali taha
Samsung S24 FE nin 8 gb ram ı birkaç sene sonra sıkıntı çıkartmaz mı ?
Aslında bu sorunun cevabı yukarıda yazıyor. Burada yazılım, optimizasyon devreye giriyor iyi bir yazılım ile bu sorun ileride sorun çıkarmaz ki samsung bu konuda oldukça başarılı bir iş çıkartıyor ancak xiaomi, poco, redmi gibi markalar ilerisi için garanti vermezdim. Apple, samsung, huawei, honor bu konuda çok başarılı.

Jiraiya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğur Dinçler
Aslında bu sorunun cevabı yukarıda yazıyor. Burada yazılım, optimizasyon devreye giriyor iyi bir yazılım ile bu sorun ileride sorun çıkarmaz ki samsung bu konuda oldukça başarılı bir iş çıkartıyor ancak xiaomi, poco, redmi gibi markalar ilerisi için garanti vermezdim. Apple, samsung, huawei, honor bu konuda çok başarılı.
Honor 200 pro , Samsung S24 FE arasında ciddi gidip geliyorum artıları eksileriyle birlikte çok ikilemde kaldım . Honor 200 Pro hakkında kafamdaki en büyük soru işareti kavisli ekranı .

sirefeee

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler cevabınız için

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ali taha
Honor 200 pro , Samsung S24 FE arasında ciddi gidip geliyorum artıları eksileriyle birlikte çok ikilemde kaldım . Honor 200 Pro hakkında kafamdaki en büyük soru işareti kavisli ekranı .
Honor 200 pro kavisi s23 ultra kadar keskin değil, iyi bir ekran koruyucu ile işi çözersiniz. iki telefonda gerçekten çok iyi fiyatına göre eğer ram, depolama, hızlı sarj işinize geliyorsa honor 200 pro seçebilirsiniz ancak en büyük eksikliği verdiği güncelleme desteği en fazla android 16-17 alacak ancak s24 FE ise android 22 kadar alıcak bence bu çok önemli bir olay benim tercihim s24 FE olurdu ancak iki cihazda sizi uzun vade üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,992
Üyeler
170,446
Son üye
osmansait
Top Bottom