NOTHING Phone 1 8/128 Gb Siyah 9.999TL

Yine yeniden.

Tam yd+tr kombosu için.
İphone 17pmx'e 110k verene kadar 50'ye yd al. 8 ay kullan. Hattın süresi bitince de bu telefona geç. Ya bunu kullanırsın dışarıda. Usenmem dersen çift telefon yap bundan iPhone'a internet paylaş.
10 bin liraya TR simi kayıtlı telefon alıyorsun.

Diğ
Bu telefon bu kadar stoğu olup, bitmemesi biraz tuhaf buldum. Telefon aldık iyi hoş fakat bı problemi mi var acaba diyorum.:)
Diğer konularda konuşuldu. Güvenlik yama desteği 8 ay sonra bitiyor. Ayrıca 3 yıl beklediği için azımsanamayacak bataryada kaybı olabilir. Normalde günü zor çıkaran cihaz şimdi nasıl çıkaracak?

9200 tl ye aldım bu cihazı öğrenci indiriminide kullanıcam bu fiyatlara daha iyisi varmı
Ben de trendyolda indirimi bitmiş diye hepsiburadadan aldım öğrenci indirimini gözden çıkarıp 9750 TL'ye şimdi dağıtımda telefon bugün gelecek inşallah. Sen 9200 TL'ye almışsın bayram etmelisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam yd+tr kombosu için.
İphone 17pmx'e 110k verene kadar 50'ye yd al. 8 ay kullan. Hattın süresi bitince de bu telefona geç. Ya bunu kullanırsın dışarıda. Usenmem dersen çift telefon yap bundan iPhone'a internet paylaş.
10 bin liraya TR simi kayıtlı telefon alıyorsun.
Hocam yd ne oluyor hiçbir şey anlamadım dediğinizden :pikacu:

Ben de trendyolda indirimi bitmiş diye hepsiburadadan aldım öğrenci indirimini gözden çıkarıp 9750 TL'ye şimdi dağıtımda telefon bugün gelecek inşallah. Sen 9200 TL'ye almışsın bayram etmelisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yd ne oluyor hiçbir şey anlamadım dediğinizden :pikacu:
:blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,417
Üyeler
184,622
Son üye