❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Uygulamalar 3 kere falan tam dolum yapılmasını istiyor. Yani 5% ve altına indirip 100% e kadar şarj edilmesi gerekiyor. Açan bir arkadaş yapıp paylaşırsa faydalı olur. Ama ilk hafta yapmak riskli olabilir çünkü 3 yıl beklemiş zaten.

Son düzenleme:
256GB olanını 6-7 ay kullandım. İP14 den np1'e geçtim aradığım 2-3 şey oldu.

1) Ön kamerasi
2) Whatsapp fotoğrafta donmaması
3) Kamera ile ölçüm programı

Onun haricinde 120hz vs kullandım ekranı ve daha kaliteli ekranı (bence). Pili de iyi gidiyor yani hemen bitmiyor. Ben bu üçü düzgün olsaydı asla başka telefon almazdım :D Şimdi s23 kullanıyorum sadece ilk ikisi düzeldi bi de bende samsung tablet var onla beraber kullanmak için.

Valla abartmadım bu telefonu çok beğendim akıcı ve premium hissettim tabi ki s23 ultra ile rakip olamaz ama çerçeveler , malzeme kalitesi, kutu tasarımı falan çok hoş
Şuan benim de 2. defa elimde zaten aşırı abartılacak yönü yok ama 16-17k ya kadar rakipsiz. Tek eksisi güncelleme ve yazılımı. Suan android 15' e güncelliyorum

Şuan benim de 2. defa elimde zaten aşırı abartılacak yönü yok ama 16-17k ya kadar rakipsiz. Tek eksisi güncelleme ve yazılımı. Suan android 15' e güncelliyorum
Benim çok hoşuma gitti sebepsizce Apple tasarımına sahip ama android var içerisinde Gayet hoş

hocam fiyat iyimiş keşke yetişseydik
Pasaj da falan oluyor indirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiyat iyimiş keşke yetişseydik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye