RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,870
Sende abarttın amaGüzel fırsat kutusunu eline alınca anlıyorsunuz kaliteyi , s23 ultra var bende ekran dışında bi düşüş yaşamadım kullanınca
Sende abarttın amaGüzel fırsat kutusunu eline alınca anlıyorsunuz kaliteyi , s23 ultra var bende ekran dışında bi düşüş yaşamadım kullanınca
Bekliyom yorumunuDağıtımdan bi gelsin de
Cihazı kullandım daha önce ama detaylı inceleyemedim bakacamBekliyom yorumunu
Şuan benim de 2. defa elimde zaten aşırı abartılacak yönü yok ama 16-17k ya kadar rakipsiz. Tek eksisi güncelleme ve yazılımı. Suan android 15' e güncelliyorumValla abartmadım bu telefonu çok beğendim akıcı ve premium hissettim tabi ki s23 ultra ile rakip olamaz ama çerçeveler , malzeme kalitesi, kutu tasarımı falan çok hoş
Benim çok hoşuma gitti sebepsizce Apple tasarımına sahip ama android var içerisinde Gayet hoşŞuan benim de 2. defa elimde zaten aşırı abartılacak yönü yok ama 16-17k ya kadar rakipsiz. Tek eksisi güncelleme ve yazılımı. Suan android 15' e güncelliyorum
Pasaj da falan oluyor indirimhocam fiyat iyimiş keşke yetişseydik
hocam fiyat iyimiş keşke yetişseydik
Yüzden 93 e 1 saat ekran süresi verdi daha da denemedim, yarım saat yt, geri kalan insta vsİlk kullanımda bataryasının ne kadar dayandığına dair yorumlarınızı bekliyoruz. Şu indirimi s21fe ye yapsalar keşke.