Nothing Phone 1 9.999TL

Bonus flash uygulamasında n11 aratin kampanyalar cikiyo ben bir de dis macunu ekledim 10 bin üstünü gecirmek için.
Elektronik beyaz eşya olandan puan geldimi sana. 1tl ile kaçırdımiz için vermiyor sanırım toplam 675tl Bonus e-ticaret olanı verdi

Telefon yorumlarına baktım, iyi cihaz ve android 15 ve son sürüm güncellemesi almış cihaz.
Sanırım alacağım. Kafama tek takılan stok 250 diyor ama halen nasıl-neden bitmedi stok... fiyat iyi ise

Telefon yorumlarına baktım, iyi cihaz ve android 15 ve son sürüm güncellemesi almış cihaz.
Sanırım alacağım. Kafama tek takılan stok 250 diyor ama halen nasıl-neden bitmedi stok... fiyat iyi ise
Sabah 180 stoktu, az bilinen bir marka ve eski cihaz olması sebep bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

69 stok kalmış bu arada benimki verildi kargoya , kılıf hediyesi varmış

En azından 1 yıl daha güncelleme alsa alacaktım. Sırf denemek için almak istiyorum ama 2.elide gitmez gibi.

Hocam al geç direkt bu bütçelerde rakibi yok telefonda yok yok tek kötü tarafı ön kamerası senin için önemli değilse yapıştır gitsin
Aldım zaten. Belki iptal ederim diye sormuştum. Ürün yorumlarına güvenilmiyor. Biraz araştırdım. Yabancı forumlarda şikayet çok. Ama bizdeki e ticaret sitelerinde niyeyse hiç kötü yorum olmuyor. Poco x3 pro bile hb'de 4.7 halen. Çoğunun 2 yıl sonra kapanıp açılmadığına eminim. Ben bile girip yorum yapmamış olabilirim. Hesabım değişti.

Bonus flash uygulamasında n11 aratin kampanyalar cikiyo ben bir de dis macunu ekledim 10 bin üstünü gecirmek için.
Bu dimi, bireysel kartla?
1000024546.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri