Bonus flash uygulamasında n11 aratin kampanyalar cikiyo ben bir de dis macunu ekledim 10 bin üstünü gecirmek için.nasıl yaptınız
Bonus flash uygulamasında n11 aratin kampanyalar cikiyo ben bir de dis macunu ekledim 10 bin üstünü gecirmek için.nasıl yaptınız
Elektronik beyaz eşya olandan puan geldimi sana. 1tl ile kaçırdımiz için vermiyor sanırım toplam 675tl Bonus e-ticaret olanı verdiBonus flash uygulamasında n11 aratin kampanyalar cikiyo ben bir de dis macunu ekledim 10 bin üstünü gecirmek için.
Niye 9500?9499TL olsa hiç ihtiyacım olmasa bile vergi iadesiyle alırdım valla![]()
Vergi iadesi için.Niye 9500?
Hocam al geç direkt bu bütçelerde rakibi yok telefonda yok yok tek kötü tarafı ön kamerası senin için önemli değilse yapıştır gitsinBeyler şuan kargo yetiştiriyorum. Araştırabilecek bir forumdaş var mı? Diğer forumda kronik sorunu var diyorlar. Green screen idi sanırım.
Sabah 180 stoktu, az bilinen bir marka ve eski cihaz olması sebep benceTelefon yorumlarına baktım, iyi cihaz ve android 15 ve son sürüm güncellemesi almış cihaz.
Sanırım alacağım. Kafama tek takılan stok 250 diyor ama halen nasıl-neden bitmedi stok... fiyat iyi ise
Aldım zaten. Belki iptal ederim diye sormuştum. Ürün yorumlarına güvenilmiyor. Biraz araştırdım. Yabancı forumlarda şikayet çok. Ama bizdeki e ticaret sitelerinde niyeyse hiç kötü yorum olmuyor. Poco x3 pro bile hb'de 4.7 halen. Çoğunun 2 yıl sonra kapanıp açılmadığına eminim. Ben bile girip yorum yapmamış olabilirim. Hesabım değişti.Hocam al geç direkt bu bütçelerde rakibi yok telefonda yok yok tek kötü tarafı ön kamerası senin için önemli değilse yapıştır gitsin
Bu dimi, bireysel kartla?Bonus flash uygulamasında n11 aratin kampanyalar cikiyo ben bir de dis macunu ekledim 10 bin üstünü gecirmek için.
@yolyordam35 kral ne diyorsun alınmalı mı
Bunun yerine ne önerirsiniz hocamben almam. ama beklentinize gore alinabilir bir cihaz.