umutdoyuran
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Bütçesi olan arkadaşlar için tekrardan stok açıldı...
Ben dün alamadım ya , anlık bir bitme de olabilir emin değilim.Stoğu ne zaman bitti ki? Vardı zaten
2 gündür bu fiyat vardı daha öncesinde 21.999 TL olarak satıldı.Ben dün alamadım ya , anlık bir bitme de olabilir emin değilim.
O fiyattan alamadım stok bitmiş gösteriyordu . Tekrardan açtıklarında ise güç kaynağını 650 den 750 yaptılar yanlış hatırlamıyorsam2 gündür bu fiyat vardı daha öncesinde 21.999 TL olarak satıldı.
Güç kaynağı hep 750 diO fiyattan alamadım stok bitmiş gösteriyordu . Tekrardan açtıklarında ise güç kaynağını 650 den 750 yaptılar yanlış hatırlamıyorsam
Yaa güvenemiyorum şu piyasaya btc de artmaya başladı ne olur ne olmaz , bir de 3080ti indirime girse de benim bütçe yetmez ona yaa maks bu kadar çıkartabildimGüç kaynağı hep 750 di
Post automatically merged:
Bu fiyatla alınmaz bence biraz daha bekle f/p sistem çıkar yakında
Post automatically merged:
3080 Tİ modellerde indirim yapılacak haberleri vardı hazır sistemler içinde gelirse süper olur.
4-5 gün önce bir tane sistem vardı 5600 ve Asus Rog Strix 6600 XT vardı 14.500 civarıydı o sistem alinabilirdi. Dün baktım kalmamış.Yaa güvenemiyorum şu piyasaya btc de artmaya başladı ne olur ne olmaz , bir de 3080ti indirime girse de benim bütçe yetmez ona yaa maks bu kadar çıkartabildim
Hadi yaa güzelmiş harbiden , yine kampanya gelir ve uygun da olur da benim kafam ağrımaya başlamıştı artık bekleyemedim aldım geçtim4-5 gün önce bir tane sistem vardı 5600 ve Asus Rog Strix 6600 XT vardı 14.500 civarıydı o sistem alinabilirdi. Dün baktım kalmamış.
Hayırlı olsun.Hadi yaa güzelmiş harbiden , yine kampanya gelir ve uygun da olur da benim kafam ağrımaya başlamıştı artık bekleyemedim aldım geçtim
Teşekkür ederiiimHayırlı olsun.
Nova marka iyi mi??Bütçesi olan arkadaşlar için tekrardan stok açıldı...