C2WBeyler düşündüğüm kulaklıklar başlıkta yazıyor FPS oyuncusuyum bazen müzik dinliyorum arcade modunda filan hangisi alınır sizce kararsız kaldım ?
C3W daha yeni hocam neden C2W hem C3W'nin mikrofunu mükemmel diyenler var ?
Forumda birkaç arkadaş oyun için daha iyi olduğunu yazmıştı mikrofonu için bir şey diyemem C3 düzü satıp geri C2W aldım diyen birisini de gördüm. Yoksa C3 al yeni diye.C3W daha yeni hocam neden C2W hem C3W'nin mikrofunu mükemmel diyenler var ?
hocam engine ayarı nerede oluyor sonar uygulamasında fotoğraf atar mısın nova 5 veya nova 7 alırsam onu kapatayım direkAynı konuda fps oyuncusu olarak araştırma yaparken Arctis nova 7 aldım ben. Hyperx 3 ü bayağı bir gömmüşlerdi youtubede bir kaç incelemede. Bende zaten hyperx 3 ün kablolusu vardı performansından memnun değildim o yüzden hyperxi almadım. şuanda nova 7 yi kullanıyorum ilk aldığımda sesi biraz düşük kalıyordu ama uygulamasından ses ayarını cod warzone yapıp engine bölümünden sesi kısıtlama gibi bir ayarını kapatınca gayet tatmin edici seviyeye ulaştı şuanda memnuniyetle kullanıyorum.Ayrica hem pc hem telefona aynı anda bağlanması aramalar falan için bir artı oluyor. Müzik performansı olarak ise bir beklentim olmadığı ve oyun oynarken pek dinlemediğim için yorum yapamam pek ama dinlediğim kadarıyla müzik için üretilmiş bir kulaklıkla kapışamasa da yeterli diye düşünüyorum. Ona göre bir ayarda yapılırsa o da illa ki güzelleşir.
Şuan erişimim yok hocam ama direkt ana ekranda solda zaten oraya girdikten sonra bağlı kulaklık çıkıyor sekmeye girip volume limiterdi ismi yanılmıyorsam onu kapatacaksın basit bir ayar görürsün zatenhocam engine ayarı nerede oluyor sonar uygulamasında fotoğraf atar mısın nova 5 veya nova 7
hocam engine ayarı nerede oluyor sonar uygulamasında fotoğraf atar mısın nova 5 veya nova 7 alırsam onu kapatayım direk
bu ayarı kapatınca sesler EQ ayarlarını yaptığımız zaman çok iyi ses veriyor mu hocamŞuan erişimim yok hocam ama direkt ana ekranda solda zaten oraya girdikten sonra bağlı kulaklık çıkıyor sekmeye girip volume limiterdi ismi yanılmıyorsam onu kapatacaksın basit bir ayar görürsün zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam sesi zaten kaliteli sadece ilk başta ses bayagi düşük geliyordu verdigim paraya yanacaktım bu ayarı görene kadar.bu ayarı kapatınca sesler EQ ayarlarını yaptığımız zaman çok iyi ses veriyor mu hocam
Gerçekten fiyatına değecekse nova 5 alayım hocam yepyeni kulaklıkValla hocam sesi zaten kaliteli sadece ilk başta ses bayagi düşük geliyordu verdigim paraya yanacaktım bu ayarı görene kadar.
şuanda ben şahsen birazda kısıyorum bayağı arttı ses. Ayak sesleri uzaklık her şeyi anlayabiliyorum çok net . Youtube de de birkaç eq ayarı fps oyunlarına özel onları denerseniz kendinize en uygununu deneyerek bulursunuz zaten. Ama dediğim gibi müzik için ayrı kulaklıklarım var 2 3 tane o yüzden müzik konusunda bununla ilgilenmiyorum pek.
Hocam ben 7 kullanıyorum 5 le farkını bilmiyorum ne desem yalan olur sen kendi araştırmanı yap 5 le ilgili son kararı sen ver yine. 5 le ilgili hic bilgim yokGerçekten fiyatına değecekse nova 5 alayım hocam yepyeni kulaklık