Yardım Nurus Mou Pro Front Tilt Alınır Mı?

Alperrium

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
16000
Merhabalar, sorum başlıkta gördüğünüz şekildedir. Aşağıda kendimle ve ürünü kullanma planımla ilgili bilgi vereyim:

Yazılımla uğraşıyorum ve çok uzun saatler bilgisayar başında kalıyorum. 1.81 boy ve 96kg ağırlığındayım. Absürt derecede boyun ağrısı çekiyorum. Bununla ilgili hastaneye de gittim ancak çekilen filmlerde olağan dışı bir durum olmadığını, bu ağrıların sadece boyun spazmından kaynaklı olduğunu söylediler.

Mevcut sistemimde 24 ve 27 inç iki monitör ve ayarlanabilir masa kullanıyorum. Olabildiğince ayakta çalışıyorum, bir yıldan uzun süredir aktif egzersiz yapıyorum. Kas&kemik sağlığına iyi geldiği söylenen takviyeler kullanıyorum. Yine de hiçbiri sorunuma çözüm olmuyor. Bu noktada normalde dışarıdan baktığımda rahatlıklarına hiç inanmasam da bir bilgisayar koltuğu almaya karar verdim.

Burada illa ofis sandalyesi olacak diye bir zorunluluğum yok oyuncu sandalyesi de kullanırım ama 'buckle seat' denilen yarışçı tipi, oturanı öne toplayan deri tasarımları istemiyorum. Bütün önceliğim bel/sırt ve boyun ergonomisi. İkincil önceliğim ise kumaşının nefes alması. Bu noktada araştırdığım kadarıyla başlıktaki ürünü buldum. Bu profilde başka ürün öneriniz olur mu? Bu ürünü satın almamı tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

Oyuncu koltukları seni pek tatmin etmez. Nurusun bu modeli güzel ayrıca bürosit ürünlerine de bakabilirsin. Bundan 3 yıl önce bürosite banzai2 almaya gidip farklı beğendiğim bir modelle çıkmıştım şimdiye kadar hiç pişman etmedi.

Oyuncu koltukları seni pek tatmin etmez. Nurusun bu modeli güzel ayrıca bürosit ürünlerine de bakabilirsin. Bundan 3 yıl önce bürosite banzai2 almaya gidip farklı beğendiğim bir modelle çıkmıştım şimdiye kadar hiç pişman etmedi.
Bürosit'in hangi modelini kullanıyorsunuz hocam? İnternetten bakarken hangisi iyi olur hiç anlayamıyorum açıkçası siz dükkana giderek mi aldınız?

Bürosit'in hangi modelini kullanıyorsunuz hocam? İnternetten bakarken hangisi iyi olur hiç anlayamıyorum açıkçası siz dükkana giderek mi aldınız?
Valla adını modelini unuttum, artık üretilmiyor. Evet şubelerine gidip beğenmiştim. Eğer yakınınızda varsa gidip bir göz atın. Bel, sırt, boyun öyle şakaya gelmez, hayatımız bu koltukta geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,792
Üyeler
188,824
Son üye
vlosy
Geri