Neler Yeni

Nutella hakkında yorumlarınız

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlla ki haram yemişizdir ama özellikle kendisinin açıklaması ağırıma gitti.
Dostum haberi güzelce araştır.Nutellanın kastettiği şey o değil.Örnek veriyorum TRde üretilen bir ürünle Almanya'da üretilen bir ürünün aynı olma ihtimali sıfır.TRde içine haram sayılacak bir madde katmaları mümkün değil.

BMW_M4

80+ Bronze
Dostum haberi güzelce araştır.Nutellanın kastettiği şey o değil.Örnek veriyorum TRde üretilen bir ürünle Almanya'da üretilen bir ürünün aynı olma ihtimali sıfır.TRde içine haram sayılacak bir madde katmaları mümkün değil.
Oğlum burada helal bilmem nerde haram olsa ne olur onun haramı illa ki TR'deki mala da bulaşır.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ha bi ara pringles ta domuz yağı vardı noldu gelip geçti buda öyle boş boş gündem oluyo yok nutellada domuz yağı var yok maymun yağı var yok kolada eniştemin bacağı var milletin işi gücü yok bunları uyduruyorlar

BMW_M4

80+ Bronze
ha bi ara pringles ta domuz yağı vardı noldu gelip geçti buda öyle boş boş gündem oluyo yok nutellada domuz yağı var yok maymun yağı var yok kolada eniştemin bacağı var milletin işi gücü yok bunları uyduruyorlar
Ya oğlum mesele her malın haram olması değil
Nutella özellikle bunu kendisi söyledi
atıyorum pringles bizde domuz yağı var demedi ama
NUtella özellikle bizim malımız helal değil dedi
farkı anlayabiliyor musun Kayınço :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse
İnşallah Müslüman düşmanı olan alacağını bulur.

BMW_M4

80+ Bronze

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bugün gündem oldu Twitter'da, Nutella haram mal satıyormuş, ne yapmamız lazım sizce?
Usta haram maram maşallah ama ülkede her işin içinde din olduğu için umursamıyorum bir işi kötü yapıp sonra Allah var diyen bir ülkede olduğumuz için pek koymuyor açıkcası nasıl olsa ülkede her şey haram

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
en buyugunden alıp gecelerı kasıkla yıyorum ıyı hıssettıyor

Top Bottom