Neler Yeni

RTX 4070Tİ SUPER için NVDIA driver güncellemek mantıklı mı?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
arkadaşlar 4070ti super kullanıyorum, 556.14 sürümünü kullanıyorum ve mevcut güncelleştirmeler ve nvdia app güncellemesi var. bu sürümde kalayım mı yoksa güncelleyeyim mi? malum performans ve kararlılık sorunları düzeldi mi?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiçbir zaman performans sorunu yoktu. Sadece kurduğunuz yol yanlış. Sürücüler her zaman güvenli modda DDU ile kaldırılıp nvcleanstall programı ile arındırılmış şekilde yüklenmeli nvidia app ve başka şeyler olmadan.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir zaman performans sorunu yoktu. Sadece kurduğunuz yol yanlış. Sürücüler her zaman güvenli modda DDU ile kaldırılıp nvcleanstall programı ile arındırılmış şekilde yüklenmeli nvidia app ve başka şeyler olmadan.
hocam ben onunla falan uğraşmam o adam bana güncelle butonu koyduysa ben o kadar para verdiysem o o şekilde olacak. sizi anlıyorum ama uğraşamam, düzeldi mi? düzelmediyse düzelince güncelleyeceğim.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Eymenarthur
hocam ben onunla falan uğraşmam o adam bana güncelle butonu koyduysa ben o kadar para verdiysem o o şekilde olacak. sizi anlıyorum ama uğraşamam, düzeldi mi? düzelmediyse düzelince güncelleyeceğim.
Dene olmassa tek butonla eski driveri getirirsin

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Dene olmassa tek butonla eski driveri getirirsin
zamanında rx 6600 rx 5600 xt falan kullandım, sürücü modladım bios modladım yani bu işlerden iğrendiğim için böyle söyledim. alay mı geçiyorsunuz yoksa hakikaten böyle bir özellik var mı?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
Bu agresif tavrınız neden ki? Eski sürümde de sorun yaşamıyordum, şu anki 566.36 kurulu yine bir sorun yaşamıyorum, sizin yaşadığınız sorun nedir tam olarak? Ayrıca bir sorun yaşıyorsanız çözüm bulmak için tabii ki elinizi taşın altına koymanız gerekir, böyle tavırlara gerek yok, sanki biz NVIDIA CEO'suyuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında rx 6600 rx 5600 xt falan kullandım, sürücü modladım bios modladım yani bu işlerden iğrendiğim için böyle söyledim. alay mı geçiyorsunuz yoksa hakikaten böyle bir özellik var mı?
AMD ile NVIDIA yazılım konusunda, driver konusunda bir değiller zaten

Satriani

80+ Bronze
Kesinlikle buna katılıyorum, yok DDU yok güvenli mod.
Herkes bunu bilmek zorunda ve hatta bu şekilde yapmak zorunda değil ki! 2 asgari ücret para veriliyor o karta, adam tek tuşa basıp yükleyecek, olması gereken bu.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Bu agresif tavrınız neden ki? Eski sürümde de sorun yaşamıyordum, şu anki 566.36 kurulu yine bir sorun yaşamıyorum, sizin yaşadığınız sorun nedir tam olarak? Ayrıca bir sorun yaşıyorsanız çözüm bulmak için tabii ki elinizi taşın altına koymanız gerekir, böyle tavırlara gerek yok, sanki biz NVIDIA CEO'suyuz.
yani ben çokca kez nvdia sürücülerindede sorun yaşadım. gtx 960 kullandım rtx 2060 kullandım 3060ti kullandım ve zaman zaman sorunlu driverler çıkttı. bu ara çok fazla takip edemiyorum işten güçten ama sosyal medyadan youtube'dan falan gördüğüm kadarıyla sorunlar olabiliyormuş. bu şansa bağlı ya da sizin farketmediğiniz bir olay olabilir. sizin bu çok emin tavrınızdan dolayı gerildim, kusra bakmayın

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
yani ben çokca kez nvdia sürücülerindede sorun yaşadım. gtx 960 kullandım rtx 2060 kullandım 3060ti kullandım ve zaman zaman sorunlu driverler çıkttı. bu ara çok fazla takip edemiyorum işten güçten ama sosyal medyadan youtube'dan falan gördüğüm kadarıyla sorunlar olabiliyormuş. bu şansa bağlı ya da sizin farketmediğiniz bir olay olabilir. sizin bu çok emin tavrınızdan dolayı gerildim, kusra bakmayın
Yaşadığınız sorunu söylerseniz yardımcı olamaya çalışırız, kesin driver ile alakalı olmayabilir, monitörle, HDMI / DP kablolarıyla, Windows ile alakalı bir durum da olabilir, driver yanlış kurulmuş, kurulum sırasında hatalar, aksaklıklar yaşanmış olabilir, bu yüzden tekrardan temiz bir kurulum yapmanız gerekebilir, bir çok olasılık var, önce yaşadığınız sorunları öğrenelim.

The Semih

80+ Gold
NVİDİA ve AMD driverları DDU ile silip kurulmazsa sonsuza kadar sorun yapıp performans sorunları yaşatacak.

Sorduğun sorunun cevabı HAYIR hiçbir zaman düzelmez.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
NVİDİA ve AMD driverları DDU ile silip kurulmazsa sonsuza kadar sorun yapıp performans sorunları yaşatacak.

Sorduğun sorunun cevabı HAYIR hiçbir zaman düzelmez.
https://www.donanimhaber.com/nvidia-app-guncellendi-performans-sorunlari-cozuluyor--185711
arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba, ben bu olaylardan bahsediyorum millet fanboyluk peşinde

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
https://www.donanimhaber.com/nvidia-app-guncellendi-performans-sorunlari-cozuluyor--185711
arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba, ben bu olaylardan bahsediyorum millet fanboyluk peşinde
%15'e varan performans kaybı diyor da ben hiç fark etmedim bile, 144 FPS sabit kullandığım için, 144'den de aşağı FPS de almadığım için beni etkilemedi ama sorunun buysa da NVIDIA yer paylaşımını devre dışı bırakarak çözebiliyormuşsun işte.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Eymenarthur
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,472