Nvidia 3 Ay Xbox PC Gamepass Bedava (NVİDİA GPU Kullanmak ZORUNLU)

Haha şaka gibi suıriye bile var Türkiye yok. İnş şu amd yükselir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia'nın kupon kullanma sayfası çökmüş durumda. Eğer düzelirse almaya çalışacağım. Ödül gözüküyor. Alabilirsem konu açar anlatırım nasıl yaptığımı.
naptın kanka yapabildin mi?

Son düzenleme:
Bro siyaset mi yapıyoruz burada sakin ol , adamlar koymamış işte . Çocuk öldüren katil İsrail var amg listede ne anlatıyon . Yok biz kötüyüz şuyuz v.s . Tamam biz kötüyüz de , zararı bize . Hayatımda ilk defa adını okuduğum ülke var listede . TR'ye saygı göstermek zorunda tabi . Nvidia danışmanı olsam senin kadar savunmam . T.C bayrağı koyunca milliyetçi olmuyorsun bu arada . Vatanını her koşulda savunduğunda oluyorsun . Umarım aradaki çizgiyi anlayabilirsin .

Siyasetle ne alakası var? Ayrıca senin gibi, haksızlığı savunamam kusura bakma, objektif olmadığımız sürece senin gibilerinin zihniyeti değişmez. Sen adamların hediyelerini kendi lehine çevirmek için parayla sat, adamlar sana hediye eder o kodları değil mi? Çok bekleriz böyle...

Abi tıklıyorum tıklıyorum bu siteye ulaşılmıyor diyor Nvidiadan google ile oturum aç diyorum bu siteye ulaşılmıyor diyor bende mi sorun

Benim gpu amd olduğundan yapamadım yapabilen yazsın amd gpuda

Yapamayan bunu denesin beyler eleman iyi taktik bulmuş XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,856
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri