NVIDIA 4000 serisi için driver sorunu devam ediyor mu ?

ben 3070 ti aldığımdan beri sorun yaşıyorum herhangi bir oyunda arkadaşımın kartı 1660s olmasına rağmen 140 fps verirken benimki 70 80 veriyor bende ne varsa saydırıyorum nvidiaya bir daha da bedava bile verseler satar amdye geçerim o derece rezil anlar yaşattı bana

4-5 sene 2060 süper kullandım hiç sorun yaşamadım, kasımdan beri de 4080 süper kullanıyorum onda da hiç sorun yaşamadım.

Bi ara vardı sorun ama düzeleli çok oldu, AMD değil bu sonuçta.

4070 var 10 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

4070s bende vardı sorun eski sürümlerden birini kullanıyorum valla şu anlık bişi yok ama yeni sürüme geçmeye korkuyorum

4070 te sorun yaşıyordum silip eski driver yükledim 2 aydır da güncelleme yapmıyorum korkudan

bazı oyun yapımcıları 566.36 stabil onda kalın diyor yeni stabil sürücü çıkana kadar

ekran kartı geldi, taktım kullanıyorum 566.36 yerine direkt son sürücüyü indirdim sıkıntı yok ama bazı şeyler garip çalışıyor tam anlamadım. Temiz kurulum istiyor olabilir belki shader prefetch eski driver vs. temizledim ama

4060 var , rahatım . Sadece şu son sürümlerde saçmaladılar . Güncelleme yapıyosun Nvidia App Ekran Kısayoluj siliniyor . Oyunlarda stabilizasyon optimizasyon sorunu yaşıyorsun . Ama çözerler gibi .

4060 var , rahatım . Sadece şu son sürümlerde saçmaladılar . Güncelleme yapıyosun Nvidia App Ekran Kısayoluj siliniyor . Oyunlarda stabilizasyon optimizasyon sorunu yaşıyorsun . Ama çözerler gibi .
ben direkt uygulamayı yüklemedim ya, zaten ne olduysa o uygulamadan sonra oldu benim eski 1050 ti bile sapıttı o gelince

Şu an öyle bir sorun yok, 2 ay önceydi zaten

4060 var son sürücü sıkıntı yok

Geri