Neler Yeni

Nvidia 9600 gt ekran kartım zaman geçtikçe yavaşlıyor

y4s4f3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Bütçe
05
Yeni ekran kartı aldım ilk başta aşırı hızlıydı 130 FPS civarı veriyordu şimdi 10,15 görüntüyü çöp yapsam bile Max 30 FPS yardım edin

Ekran kartı ilk geldiğinde 130 fpsler alıyordum şimdi yeni kasaya geçtim ama ekran kartı eskisiyle aynı bıraktık ve ekran kartı aşırı yavaş eski bilgisayarı değiştirmemizin sebebide buydu zaman geçtikçe yavaşlıyordu bizde değiştirdik ama hala gittikçe yavaşlıyo

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
PichHasso
yani yanlış anlama ama 512 mb ekran kartıyla biraz zor performans alman geri kalan sistem özelliklerin iyiyse seni o ayakta tutar bu ekran kartı tutamaz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni ekran kartı aldım ilk başta aşırı hızlıydı 130 FPS civarı veriyordu şimdi 10,15 görüntüyü çöp yapsam bile Max 30 FPS yardım edin

Ekran kartı ilk geldiğinde 130 fpsler alıyordum şimdi yeni kasaya geçtim ama ekran kartı eskisiyle aynı bıraktık ve ekran kartı aşırı yavaş eski bilgisayarı değiştirmemizin sebebide buydu zaman geçtikçe yavaşlıyordu bizde değiştirdik ama hala gittikçe yavaşlıyo
Hangi oyunda 130 fps veriyor o kart.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
15 yaşındaki bir ekran kartından ne bekliyorsunuz ki hocam, çok normaldir eskimesi.

y4s4f3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
post troll mü diye girdim hala kullanan varmış, soruna gelirsek hocam oyuna bir güncelleme gelmiş olabilir ya da kartınız ısınıyorsa frekans kısıyordur, malum yaz ayı geldi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zula
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskir ama 100 fps de düşmez bence benden büyük zaten ama
Zulaysa bilemem ama, çok düşük fps almanız normal. Ekran kartını ne kadara almıştınız.

y4s4f3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani yanlış anlama ama 512 mb ekran kartıyla biraz zor performans alman geri kalan sistem özelliklerin iyiyse seni o ayakta tutar bu ekran kartı tutamaz

Zulaysa bilemem ama, çok düşük fps almanız normal. Ekran kartını ne kadara almıştınız.
almamıştık bi akrabam vermişti

post troll mü diye girdim hala kullanan varmış, soruna gelirsek hocam oyuna bir güncelleme gelmiş olabilir ya da kartınız ısınıyorsa frekans kısıyordur, malum yaz ayı geldi.
yeni ekran kartı alıcaz ama o zamana kadar kurtarim diye uğraşıyom

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    14.8 KB · Hit: 21
  • 2.PNG
    2.PNG
    14.3 KB · Hit: 21

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

almamıştık bi akrabam vermişti

yeni ekran kartı alıcaz ama o zamana kadar kurtarim diye uğraşıyom
Bence sistemi yenileyin hocam, alacağınız hiç bir ekran kartından hayır gelmez o sisteme.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
PichHasso
sen bu sistemde seni idare edecek oyunlarla takılmaya devam et ya aileni ikna et ya da kendin bi sistem için birikim yap

y4s4f3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Bence sistemi yenileyin hocam, alacağınız hiç bir ekran kartından hayır gelmez o sisteme.
ya yine oynicağım oyun zaten zula , mc bide valorant GTA falan istemiyom

sen bu sistemde seni idare edecek oyunlarla takılmaya devam et ya aileni ikna et ya da kendin bi sistem için birikim yap
bu sistem yeni ekran kartı eski :(

hiç bir şey kaldırmıyo sadece yt izliyom

Son düzenleme:
Top Bottom