NVİDİA APP PUBG OPTİMİZASYON YAPMIYOR

eeness0

80+
Reaksiyon skoru
35
önceden optimize et seçeneği çıkıyordu sürücüleri silip yeniden yükledikten sonra optimize etme özeliği pubg de gözükmüyor bunu yaşayan varmı varsa nasıl düzelir 4070super ekran kartım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-09 003220.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-09 003220.webp
    54.6 KB · Hit: 19
Optimize etme özelliği olabilecek en yüksek ayara çekiyor. Yani gereksiz bir şey. Kullanmanızı kesinlikle önermem.

Yine de bu sorun genelde sürücü güncellemeden sonra yaşanıyor. Çözümü ise Nvidia App kaldırıp tekrar yüklemek. Çözmüyorsa sürücü kaynaklı sorun vardır.

Kafasına göre optimize etmemesi için de şu ayarı kapatabilirsiniz. Dediğim gibi ayarları en yükseğe alıyor. Siz kendiniz ayar yapın, uğraşacağınız minimum 3-5 dakika ve sonra oyun silinene kadar bir şeyle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca rekabetçi oyunlarda gecikmeyi azaltmak için GPU kullanımının %100 çarpmamasına dikkat edin. İdeali %75-80 civarında tutmak. Bu gecikmeyi azaltacaktır. GPU çok kullanınca gecikme artacaktır.

2026-01-09_00-36.webp

Son düzenleme:
tme özelliği olabilecek en yüksek ayara çekiyor. Yani gereksiz bir şey. Kullanmanı
Optimize etme özelliği olabilecek en yüksek ayara çekiyor. Yani gereksiz bir şey. Kullanmanızı kesinlikle önermem.

Yine de bu sorun genelde sürücü güncellemeden sonra yaşanıyor. Çözümü ise Nvidia App kaldırıp tekrar yüklemek. Çözmüyorsa sürücü kaynaklı sorun vardır.

Kafasına göre optimize etmemesi için de şu ayarı kapatabilirsiniz. Dediğim gibi ayarları en yükseğe alıyor. Siz kendiniz ayar yapın, uğraşacağınız minimum 3-5 dakika ve sonra oyun silinene kadar bir şeyle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca rekabetçi oyunlarda gecikmeyi azaltmak için GPU kullanımının %100 çarpmamasına dikkat edin. İdeali %75-80 civarında tutmak. Bu gecikmeyi azaltacaktır. GPU çok kullanınca gecikme artacaktır.

Alıntıyı görüntüle
hocam size bir kaç soru sorabilir miyim

hocam size bir kaç soru sorabilir miyim
Sorununuzu ve sorunlarınızı detaylı yazdığınız bir konu açın. Konuda beni etiketleyin yardımcı olmaya çalışırım. Ama PUBG bilgisayar sürümünü hiç oynamadım. Yine de grafik ayarı vb. istiyorsanız da dışarıdan yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,512
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri