Neler Yeni

Yardım Nvidia denetim masası ekran yönetim modu yok

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
Nvidia denetim masasında ekran yönetim modu yok. Bu yüzden pilde kullandığımda optimus moda geçemiyorum. Bu ayarı nasıl görebilirim ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-09 184552.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-09 184552.png
    15.8 KB · Hit: 14

Tibet06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tibet
NVIDIA'nin resmi sitesinden en son sürücüleri indirip kurmayı dene ekran kartı sürücülerini kaldırıp NVIDIA'nin resmi sitesinden yeniden indirip kurmak da sorunu çözebilir eğer yine sorunun devam ederse 11858 destek numarası var biz bu numarayı bulduk aradık sorunu çözdüler dene istersen.

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NVIDIA'nin resmi sitesinden en son sürücüleri indirip kurmayı dene ekran kartı sürücülerini kaldırıp NVIDIA'nin resmi sitesinden yeniden indirip kurmak da sorunu çözebilir eğer yine sorunun devam ederse 11858 destek numarası var biz bu numarayı bulduk aradık sorunu çözdüler dene istersen.
Game ready sürücüsü günceldi studio sürücüsü güncel değilmiş. onu da güncelleyip deneyeyim teşekkür ederim.
Sanırım ikisi birden yüklenmiyormuş. sürücülerim güncel ne yapmam gerekiyor çözemiyorum. laptopun pil performansı çok düşük.

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Laptopun pil performansı çok düşük. Ne yapmalıyım?

Top Bottom