Nvidia g-sync nedir ?

Hocam sözlü olarak değil de video izlersn daha iyi anlarsın.Örnek olarak bunu bulabildim.https://www.youtube.com/watch?v=MKwZ5ETWkqw

benim 144de freesync var o noluyor

Beyler 280 hz monitör aldim g-sync destekliyor bu tam ne işe yariyor

Beyler 280 hz monitör aldim g-sync destekliyor bu tam ne işe yariyor
Tam olarak monitörünüzün yenileme hızını video kartınızın yenileme hızına göre ayarlayarak takılmayı önler. Bu mod fazla gerekli bişi değil fps online oyunlarda açmanızı önermiyorum. Çünki input lag yani geçikmesi çoğalıyor ve akıcılığı azaltıyor.
Post automatically merged:

benim 144de freesync var o noluyor
Tam olarak monitörünüzün yenileme hızını video kartınızın yenileme hızına göre ayarlayarak takılmayı önler. Bu mod fazla gerekli bişi değil fps online oyunlarda açmanızı önermiyorum. Çünki input lag yani geçikmesi çoğalıyor ve akıcılığı azaltıyor.

Post automatically merged:

Anladım eyw

Başka oyunlarda birde adaptive sync gibi özellik var oda monitör 144 ise sabitliyorum otomatik. Genelde freesync gysn gibi özellikler oyunlarda yırtılma kasma v. B olduğunda kullanılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,334
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri