N1NJ4 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim N1NJ4 26 Temmuz 2022 #1 Valorantta kaç aydır oyun filtresi kullanamıyorum önceden kullanılıyordu her türlü şeyi denedim ama olmadı.Nasıl oyun filtresini aktif ederim
Valorantta kaç aydır oyun filtresi kullanamıyorum önceden kullanılıyordu her türlü şeyi denedim ama olmadı.Nasıl oyun filtresini aktif ederim
stereohearts 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,416 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 15,372 Konum Cehennem İsim Enes Instagram @stereocrypex Steam ✪SoloTürk Twitter rulerkoala Discord stereohearts#1401 26 Temmuz 2022 #2 Kaldırıldı, ne zaman eklenir bilinmez Upvote 0 Downvote
Swerv 80+ Silver Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3,389 Dahası Reaksiyon skoru 1,220 İsim Efe Kırmaz 26 Temmuz 2022 #3 N1NJ4 yazmış: Valorantta kaç aydır oyun filtresi kullanamıyorum önceden kullanılıyordu her türlü şeyi denedim ama olmadı.Nasıl oyun filtresini aktif ederim Devamı için tıklayın... hud seçeneğini aktif ettiğinde flashları yemiyordun o yüzden valoranttan kaldırıldı. Upvote 0 Downvote
N1NJ4 yazmış: Valorantta kaç aydır oyun filtresi kullanamıyorum önceden kullanılıyordu her türlü şeyi denedim ama olmadı.Nasıl oyun filtresini aktif ederim Devamı için tıklayın... hud seçeneğini aktif ettiğinde flashları yemiyordun o yüzden valoranttan kaldırıldı.
N1NJ4 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim N1NJ4 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 stereohearts yazmış: Kaldırıldı, ne zaman eklenir bilinmez Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Temmuz 2022 BaroN X yazmış: hud seçeneğini aktif ettiğinde flashları yemiyordun o yüzden valoranttan kaldırıldı. Devamı için tıklayın... Upvote 0 Downvote
stereohearts yazmış: Kaldırıldı, ne zaman eklenir bilinmez Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Temmuz 2022 BaroN X yazmış: hud seçeneğini aktif ettiğinde flashları yemiyordun o yüzden valoranttan kaldırıldı. Devamı için tıklayın...