Nvidia Pendulum ile Gsync testi nasıl yapılır??

tamamdır

teşekkür ederim. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

League of legends da dikey senkrizasyonu (vsync) açmadıgımda yırtılma var ç.ok fazla. Sanırım gsync açık degil
FPS değerinizi 144 yapabilir misiniz ? Bende‘de aynı şekilde oluyordu.

Evet zaten sabit 144 yaptım

Peki bu hata sadece lol le alakalı mı yoksa gsync i açamadımmı :(
Başka oyunlarda test edebilir misiniz ?

Son düzenleme:
hemen edeyim bekleyin

valorantta test ettim çok fark edilmiyor ama bazı yerlerde yırtılmalar var vsync kapalıyken
@crazyreign Neden olabilir ? Gsync testinde yırtılma olmamış, oyunlar‘da gözüküyormuş.

g sync açıldığı zaman ekran beyaz olup gidiyor tam beyaz değil rengi açıklaşıyor koyulaşıyor ne anlatsam bilemedim

@crazyreign Neden olabilir ? Gsync testinde yırtılma olmamış, oyunlar‘da gözüküyormuş.
Neyse ben yatıyorum yarın gelirim yardımcı olursanız

bu arada valorantta yırtılma var dedim ama tam emin degilim loldeki kadar fazla yoktu. Olmayadabilir yani neyse iyi geceler :)

Son düzenleme:
@Fiery nin yaptığı rehberdeki adımları uygulayın. https://donanimarsivi.com/forum/konu/freesync-monitoerde-g-sync-acmak.48704/

yaptım zaten hepsini

Peki vsync açınca yırtılma olmuyor ise gsynce neden ihtiyacım olsun ki? vsync yani dikey senkrizasyonu açsam ne farkeder

yaptım zaten hepsini

Peki vsync açınca yırtılma olmuyor ise gsynce neden ihtiyacım olsun ki? vsync yani dikey senkrizasyonu açsam ne farkeder
@Fiery @keremcnsz24 Gsync testinde yırtılma olmamasına rağmen oyunlarda yırtılma oluyormuş, neden böyle ?

@Fiery @keremcnsz24 Gsync testinde yırtılma olmamasına rağmen oyunlarda yırtılma oluyormuş, neden böyle ?
knk bana gsync testini anlatırmısın neye göre gsync açık oluyor? yani yukarıdan gsync i seçince yırtılma olmuyor ise çalışıyor mu demektir?

peki 3d ayarlarının yönetilmesi yerinden düşey senkrizasyon şuan 3d uygulama ayarlarını kullan yazıyor kalsın mı

knk bana gsync testini anlatırmısın neye göre gsync açık oluyor? yani yukarıdan gsync i seçince yırtılma olmuyor ise çalışıyor mu demektir?

peki 3d ayarlarının yönetilmesi yerinden düşey senkrizasyon şuan 3d uygulama ayarlarını kullan yazıyor kalsın mı
nereye gittin reis @Yakup42

Son düzenleme:
Geri