Nvidia uygulamalarını indiremiyorum ??

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
49
Bilgisayara GFN indirmek istiyorum ama sürekli hata veriyo inmiyo hata kodu 0x80070002 nasıl düzeltirim bütün nvidia uygulamalarında oluyo

Geforce now kalktı diye biliyorum. Nvıdıa app geldi yerine.
Hocam Nvidia App oldu çünkü
sanirim dalga geciyorsunuz geforce experience kaldirilan uygulama onun yerine nvidia app geldi geforce now driver degil cloud gaming uygulamasi ekstra olarak hala yanlis bilgi verip yardim etmeye calismiyorsunuz konu sahibi arkadasa soyleyebilecegim tek sey format disinda bir cozum oldugunu sanmiyorum veya gercekten bilen biri yardim edecektir.

sanirim dalga geciyorsunuz geforce experience kaldirilan uygulama onun yerine nvidia app geldi geforce now driver degil cloud gaming uygulamasi ekstra olarak hala yanlis bilgi verip yardim etmeye calismiyorsunuz konu sahibi arkadasa soyleyebilecegim tek sey format disinda bir cozum oldugunu sanmiyorum veya gercekten bilen biri yardim edecektir.
Hee karıştırdım ben. Dalga geçmiyoruz sertleşme hemen.

Hocam geforce now oradanda indirilebiliyor. Sert bir tavır takınmanız hiç hoş olmadı bizde yanlış bilgi verme meraklısı değiliz.Fotoğraftan bakabilirsiniz nvidia appin geforce nowı gerçekten koymayacağınımı düşündünüz?

Ekler

• Screenshot 29.05.2025 00_33_25.webp
    Screenshot 29.05.2025 00_33_25.webp
    127.1 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye