hocam indir uygulamayı ardından ana sayfadan aşşağı in geforce now yazıyor indirNasıl yani
Hocam nvıdıa app geldi yerine. İlk başlarda kötüydüde şu anda fena değil. Laptopta geforce now var halen bir farkları yok bana göre nvıdıa app daha detaylı.Nasıl yani
Geforce now kalktı diye biliyorum. Nvıdıa app geldi yerine.
sanirim dalga geciyorsunuz geforce experience kaldirilan uygulama onun yerine nvidia app geldi geforce now driver degil cloud gaming uygulamasi ekstra olarak hala yanlis bilgi verip yardim etmeye calismiyorsunuz konu sahibi arkadasa soyleyebilecegim tek sey format disinda bir cozum oldugunu sanmiyorum veya gercekten bilen biri yardim edecektir.Hocam Nvidia App oldu çünkü
Hee karıştırdım ben. Dalga geçmiyoruz sertleşme hemen.sanirim dalga geciyorsunuz geforce experience kaldirilan uygulama onun yerine nvidia app geldi geforce now driver degil cloud gaming uygulamasi ekstra olarak hala yanlis bilgi verip yardim etmeye calismiyorsunuz konu sahibi arkadasa soyleyebilecegim tek sey format disinda bir cozum oldugunu sanmiyorum veya gercekten bilen biri yardim edecektir.
Hocam geforce now oradanda indirilebiliyor. Sert bir tavır takınmanız hiç hoş olmadı bizde yanlış bilgi verme meraklısı değiliz.Fotoğraftan bakabilirsiniz nvidia appin geforce nowı gerçekten koymayacağınımı düşündünüz?sanirim dalga geciyorsunuz geforce experience kaldirilan uygulama onun yerine nvidia app geldi geforce now driver degil cloud gaming uygulamasi ekstra olarak hala yanlis bilgi verip yardim etmeye calismiyorsunuz konu sahibi arkadasa soyleyebilecegim tek sey format disinda bir cozum oldugunu sanmiyorum veya gercekten bilen biri yardim edecektir.