Yardım Nvidia ve Lanet Shadow Play Sorunu

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
794
MSI RTX 3080 SuprimX modelim var. Bu *** kartı beni delirtecek. Format attım düzelmedi, neler denemedim neler. Ayda yılda bir klip alıyorum oyun kanalıma video çıksın diye, klipleri bozuk alıyor. Kendi kafasına göre klip almayı kapatıyor. Karttan o kadar bezdim ki satıp AMD geçmeyi düşünüyorum. Siteye giriyorum hop klip alma kapanıyor, DC'de yayın açıyorum hop klip alma kapanıyor. Bıktırdı üstüne de eklediğim resimdeki gibi klipleri bozuk alıyor, Premiere'de bile görüntüleyemiyorum. Bu klip alma işini düzeltemez miyiz ya da kimsede çözümü yok mudur? Nvidia da yardımcı olmuyor.
1774898980752.webp
1774899004242.webp

MSI RTX 3080 SuprimX modelim var. Bu *** kartı beni delirtecek. Format attım düzelmedi, neler denemedim neler. Ayda yılda bir klip alıyorum oyun kanalıma video çıksın diye, klipleri bozuk alıyor. Kendi kafasına göre klip almayı kapatıyor. Karttan o kadar bezdim ki satıp AMD geçmeyi düşünüyorum. Siteye giriyorum hop klip alma kapanıyor, DC'de yayın açıyorum hop klip alma kapanıyor. Bıktırdı üstüne de eklediğim resimdeki gibi klipleri bozuk alıyor, Premiere'de bile görüntüleyemiyorum. Bu klip alma işini düzeltemez miyiz ya da kimsede çözümü yok mudur? Nvidia da yardımcı olmuyor. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nvidia üzerinden mi alıyosun klip baska bi uygulamadan mı

Ek olarak mesela klip aldıktan hemen sonra tekrar klip aldığımda 5 10 saniyelik kliplerde böyle bir sorun olmuyor. 1.30 Dakika, 15 bitrate veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia üzerinden mi alıyosun klip baska bi uygulamadan mı
Nvidia üzerinden alıyorum işte Shadowplay ile

Ekler

• 1774899135506.webp
    1774899135506.webp
    40.9 KB · Hit: 15
Ek olarak mesela klip aldıktan hemen sonra tekrar klip aldığımda 5 10 saniyelik kliplerde böyle bir sorun olmuyor. 1.30 Dakika, 15 bitrate veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia üzerinden alıyorum işte Shadowplay ile
Ayarlarla alakalı muhtemelen 3080 e göre ayar öner desene gptye

Ya bu son 1 yıldır falan oluyor. Önceden de ayarlarım aynıydı şimdi de aynı ama böyle bir sorun mevcut.
Yeni güncellemelerde değişmesi gereken bir ayar olabilir yazılımsal duruyor

Yeni güncellemelerde değişmesi gereken bir ayar olabilir yazılımsal duruyor
Bilmiyorum, uzun süredir araştırıyorum ama benden başka da bu sorunu yaşayan biri yok sanırım kimse böyle bir şey paylaşmamış. Son dönemlerde bu sorun vardı ama kafasına göre klip almayı kapatması daha da gıcık etti. Balkondan aşağı atmama az kaldı kartı.

Bilmiyorum, uzun süredir araştırıyorum ama benden başka da bu sorunu yaşayan biri yok sanırım kimse böyle bir şey paylaşmamış. Son dönemlerde bu sorun vardı ama kafasına göre klip almayı kapatması daha da gıcık etti. Balkondan aşağı atmama az kaldı kartı.
sitelere girince klip almayı kapaması normal netflix kick falan oralarda kapıyor bende de kliplerle alakalı bir sorun vardı nvidia ayarlarının olduğu yeri kurcaladım düzeldi oralara baktın mı kral

sitelere girince klip almayı kapaması normal netflix kick falan oralarda kapıyor bende de kliplerle alakalı bir sorun vardı nvidia ayarlarının olduğu yeri kurcaladım düzeldi oralara baktın mı kral
Ben kapanacak sitelere girmiyorum ama öyle garip bir durum var. Mesela kick'e girmiyorum, Netflix kullanmıyorum. Her yeri kurcaladım yok gözükmüyor bende. İşin garip yanı da, bazılarında format Codec değiştirme ayarı var bende yok.

Ben kapanacak sitelere girmiyorum ama öyle garip bir durum var. Mesela kick'e girmiyorum, Netflix kullanmıyorum. Her yeri kurcaladım yok gözükmüyor bende. İşin garip yanı da, bazılarında format Codec değiştirme ayarı var bende yok.
ekran kartı sürücüsünü silip sıfırdan kurmayı denedin mi geforce experience desteği bitince otomatiik nvidia appe geçirdi beni öyle olunca sürücü falan kafayı yedi bende sıfırdan yükleyince çözüldü çoğu sorun bir de sitelerdeyken falan kaydetme yapmıyorsan ve önemsemiyorsan masaüstü kaydetmeyi kapatmayı deneyebilirsin

ekran kartı sürücüsünü silip sıfırdan kurmayı denedin mi geforce experience desteği bitince otomatiik nvidia appe geçirdi beni öyle olunca sürücü falan kafayı yedi bende sıfırdan yükleyince çözüldü çoğu sorun bir de sitelerdeyken falan kaydetme yapmıyorsan ve önemsemiyorsan masaüstü kaydetmeyi kapatmayı deneyebilirsin
Her şeyi denedim. Format bile attım, DDU ile silip tek tek tüm bilgisayardan Nvidia'ya ait tüm klasör, dosyaları temizledim tekrar kurdum bir şey değişmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,103
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri