749 dolar yurt dışı. Türkiye'de en az 35000den başlar gibi.5070 ti ekran kartlarının fiyatı ne olur hocam bilgin var mı
749 dolar yurt dışı. Türkiye'de en az 35000den başlar gibi.5070 ti ekran kartlarının fiyatı ne olur hocam bilgin var mı
hikayeli oyunlar için zaten çok da hikayeli oyun çıkmıyor Amd geçip saf kas gücü de tercih edebilirsiniz.https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/50-series/rtx-5070-family/ aşağıda karşılaştırmalar var. Oynayacağınız oyunda gerekli teknolojiler yoksa yine de %10-20 arası performans artışı yaşarsınız. Ama teknolojiler var ise %100e kadar çıkabilir.
Hep 35'kdan devam etse çok iyi olur lakin RTX 5070 Ti çıktığı gibi almak bir hayli zor olur749 dolar yurt dışı. Türkiye'de en az 35000den başlar gibi.
yüksetlme olmaz o zaman 7900xt civarı alması lazım.Rx 7800xt al keyfine bak
Şimdi gördüm sorryyüksetlme olmaz o zaman 7900xt civarı alması lazım.
RX 7900XT ekran kartını çok alasımda var hocam 20GB aşırı iyi bir şey AMD bu konuda her zaman çok iyi olmuştur yıllardır AMD ekranı kullandım yazılım sorunları çok az yaşadım fakat yeni ekran kartlarında yazılım sorunları artık yok diyenler var gerçekten kalktı mı öyle sorunları ?Rx 7800xt al keyfine bak
Aslında işlemci değiştirme kararını vermeseniz 5080 bile alırdınız şimdiHep 35'kdan devam etse çok iyi olur lakin RTX 5070 Ti çıktığı gibi almak bir hayli zor oluralamadığımız zamanda çok yüksek fiyata satacaklar stokları yeniledikleri zaman.
Valla hocam bende 7800xt almayı düşünüyorum ama forumda 5 kişiye sordum herkes memnun.RX 7900XT ekran kartını çok alasımda var hocam 20GB aşırı iyi bir şey AMD bu konuda her zaman çok iyi olmuştur yıllardır AMD ekranı kullandım yazılım sorunları çok az yaşadım fakat yeni ekran kartlarında yazılım sorunları artık yok diyenler var gerçekten kalktı mı öyle sorunları ?
Nvidia yeni ekran kartlarında bile 16GB kullanıyor şaka gibi.
ben 7900xt kullanmadığım için bilemem fakat amd sürücülerinde bazen sorun var sağlam sürüm bulduktan sonra yükseltmezseniz sorun olmaz.RX 7900XT ekran kartını çok alasımda var hocam 20GB aşırı iyi bir şey AMD bu konuda her zaman çok iyi olmuştur yıllardır AMD ekranı kullandım yazılım sorunları çok az yaşadım fakat yeni ekran kartlarında yazılım sorunları artık yok diyenler var gerçekten kalktı mı öyle sorunları ?
Nvidia yeni ekran kartlarında bile 16GB kullanıyor şaka gibi.
İşlemcide önemli bir husus hocamAslında işlemci değiştirme kararını vermeseniz 5080 bile alırdınız şimdi
Valla AMD ekran kartları VRAM olarak ve Saf güçte her zaman iyi olmuştur NVİDİA'dan.Valla hocam bende 7800xt almayı düşünüyorum ama forumda 5 kişiye sordum herkes memnun.
Yıl 2025 oldu AMD bu konuda bir türlü çözüm bulamadı o yüzden AMD ekran kartlarını tercih etmekte korkuyorum hocamben 7900xt kullanmadığım için bilemem fakat amd sürücülerinde bazen sorun var sağlam sürüm bulduktan sonra yükseltmezseniz sorun olmaz.