Captain Pricee
80+ Bronze
Forumda bilmem kaç tane daha aynı karşılaştırma hakkında konu var sıktı artık yeni konu açana kadar eskileri okuyun.Şuan patliyacak konu açtım neyse ben şahsen Nvidia taraftariyim tmm AMD de iyi ama Nvidia RTX Ve DLSS bu özelliklere ve renk seçimi bence daha güzel belki AMD ye ışın izlenme gelir ama başka bi adla gelebilir AMD bu yüzden sevmiyorum FSR varda DLSS gibi değil
E var zaten, önce bi araştırsanız boş konu açmasanız.AMD ye ışın izlenme gelir
Birincisi böyle bir şey de taraf tutan bilgisizdir. İkisininde kendine göre artıları ve eksileri var. Evet AMD her zaman bütçe olarak ekran kartlarında bir tık daha bütçe dostu oldu. Nvidia ray Tracing ve Dlss gibi şeylerde hep öndeydi ve yazılımı gayet güzeldi. Düşük kartlarda rtx bir işe yaramadı ve haliyle insanlar giriş seviye Nvidia kart alacağına saf güç olarak ve bütçe dostu olarak amd seçiyordu. Ama artık amd FSR çıkardı Dlss rakibi daha gelişme aşamasında. Ve zaten yeni seri kartlarda rt çekirdeğide var artık. AMD çok geç kalsada şuan bunu başardı ve gelişmeye uğraşıyorlar.
Ben ikisini de seviyorum. Ben uzun süre problemsiz buz gibi 5600xt kullandım. Şimdi Nvidia denemek istediğim için Nvidia alıcam ve onu aldıktan sonra bile amd yi savunucam.
Konuya at gözlükleriyle bakmayalım lütfen. Birisi bütçe dostu ve o bütçedeki saf performansta üstün. Birisi sahip olduğu teknolojilerle üstün. Seçim tamamen kullanıcının amacına ve cebine göre değişir. Bu biri birinden üstün tokatlar demek değildir.