Nvidia işlemci varmı benmi bilmiyorumHangi parça için karşılaştırdığımıza bağlı değişir bence. Ekran kartı sorarsanız Nvidia işlemci sorarsanız AMD derim.
En son çıkan kartı vs attırModel de belirtsene güzel kardeşim
Ne yapcaz şimdi ben RX560 ile RTX 3060 ı karşılaştırayım RTX 3060 diyeyim o zaman
Ve ya GT 1030 ile RX 6700 karşılaştırayım AMD diyeyim.
Karttan karta değişien
Eğer adam DLSS ve RTX istemiyor ise Nvidia'ya fazla para ödemesinin anlamı yok AMD 6000 serisi varker.Şuan patliyacak konu açtım neyse ben şahsen Nvidia taraftariyim tmm AMD de iyi ama Nvidia RTX Ve DLSS bu özelliklere ve renk seçimi bence daha güzel belki AMD ye ışın izlenme gelir ama başka bi adla gelebilir AMD bu yüzden sevmiyorum FSR varda DLSS gibi değil
AMD DLSS benzeri teknoloji çıkardı. Bir kaç yıl içinde sağlamlaşır çoğu oyunda olur.Eğer adam DLSS ve RTX istemiyor ise Nvidia'ya fazla para ödemesinin anlamı yok AMD 6000 serisi varker.
Şöyle diyebiliriz.
RTX ve DLSS isteyen Nvidia.
Bunları gereksiz gören insanlar AMD almalı
Bu arada AMD kartlar hem daha ucuz daha fazla vram'e sahip ve W başına verdiği performans daha iyi.
FSR mi öyleydi yanlış hatırlamıyorsamAMD DLSS benzeri teknoloji çıkardı. Bir kaç yıl içinde sağlamlaşır çoğu oyunda olur.
İnşallah.AMD DLSS benzeri teknoloji çıkardı. Bir kaç yıl içinde sağlamlaşır çoğu oyunda olur.