NVIDIA'nın RTX 50 SUPER Serisine Hazırlandığı Bildirildi

nakiti olan altına yatırım yapıp.
kredi kartı olanda faizsiz kredi başvurup aylık taksitini ödeyerek altın ve dolar alsa bu iş öyle çözülüyor anca :D dolar altın hergün artıyor eylüle uçmassa iyi ekran kartları :) ne alıcamızı şaştık.
zaten pahalı çıkar ucuz çıkmasını beklemiyoz ,hadi masasütünde amd var burda rekabet yok. çok az zaman kalmışken 40 serisi almakta mantıklı gelmiyor

5070 SUPER 16 VEYA 18 GB
5080 SUPER 24 GB VRAM
KAYNAK
Bence perfornansları normal seriye yakın olur ama 24 vram güzel olur 1080p kartına 16 gb koyup 4 k kartına 16 mantıklı değil ztn

zaten pahalı çıkar ucuz çıkmasını beklemiyoz ,hadi masasütünde amd var burda rekabet yok. çok az zaman kalmışken 40 serisi almakta mantıklı gelmiyor
bende bilmiyorum ne alıcam berbat bir zaman oyun cu ayağına yapay zeka ayağına saplıyor adamlar.

5070 SUPER 16 VEYA 18 GB
5080 SUPER 24 GB VRAM
KAYNAK
Alıntıyı görüntüle
Muhtmelen yapay zeka için Bir ilk yaparak 18GB bellek vermek dışında Napıyormuş 10Fps daha mı Fazla Veriyor 😂😂

Ya Zaten Her Seride 4 farklı model var
Düz,Süper,Tİ,Tİ Süper

Oysaki Zaten RTX 5070 İle RTX 5080 Arasında Max 40 FPS Var Yok bide araya bu 4 Modeli koyunca bir fark kalmıyor

nvdia iyice şaçmaladı artık kart daha piyasada adam gibi stogu yok süperini çıkaracaz diyor bu ne ya adam gibi kart üret sat yok süper yok cart yok curt amd sizi iyi silkeledi yoksa siz de intel gibi 4/8 tred verir gibi 8 gb kart vermeye devam ediceksiniz

nvdia iyice şaçmaladı artık kart daha piyasada adam gibi stogu yok süperini çıkaracaz diyor bu ne ya adam gibi kart üret sat yok süper yok cart yok curt amd sizi iyi silkeledi yoksa siz de intel gibi 4/8 tred verir gibi 8 gb kart vermeye devam ediceksiniz
amd den tokat yemese 2 sene oyalardı bizi :)
vram özürlü kartlardan bıktık sırf superi o yüzden bekleyebilirim fiyat düşük olursa alırım zannetmiyorum.
4k da oynayanlar 16 gb beğenmiyor doğal olarak 1-2 k düz modelleri bile yeter ama hiç ortası yok ya çok yüksek ya giriş gibi yapıyor adamlar.

amd den tokat yemese 2 sene oyalardı bizi :)
vram özürlü kartlardan bıktık sırf superi o yüzden bekleyebilirim fiyat düşük olursa alırım zannetmiyorum.
4k da oynayanlar 16 gb beğenmiyor doğal olarak 1-2 k düz modelleri bile yeter ama hiç ortası yok ya çok yüksek ya giriş gibi yapıyor adamlar.
kendimi bildim bileli sende ekran kartı yok hocam wjbfjsdbfkljsabdfbjs

5070ti 16gb iken 5070 super'in 18gb olması çok saçma olur.

Geri