Nvme Ssd birleştirme aparatı

Reaksiyon skoru
36
Başlıktan da anlayacağınız üzere o aparatın adını bilmiyorum. Elimde iki adet nvme ssd var. İkisini de kullanmak istiyorum ancak anakartta tek boşluk var. Burda bir aparat görmüştüm iki ssd’yi o aparata takıyordu. F/p önerisini alabilir miyim eğer anladıysanız :)

Başlıktan da anlayacağınız üzere o aparatın adını bilmiyorum. Elimde iki adet nvme ssd var. İkisini de kullanmak istiyorum ancak anakartta tek boşluk var. Burda bir aparat görmüştüm iki ssd’yi o aparata takıyordu. F/p önerisini alabilir miyim eğer anladıysanız :)
anakart modelinizi söyler misiniz?

anakart modelinizi söyler misiniz?
Msı pro 610M-E
Post automatically merged:

Anakartta 1 tane M2 SSD yeri var demişsin zaten. Bir tanesini Anakart üzerine, diğerini buna takacaksın.
Ben bunu nvme slotuna takıyorsunuz sandım. Elimdeki ssdyi anakarttaki ssd yerine, bu aparatı da anakartta başka bi yer takacağım değil mi ? Bilmiyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Ben bunu nvme slotuna takıyorsunuz sandım. Elimdeki ssdyi anakarttaki ssd yerine, bu aparatı da anakartta başka bi yer takacağım değil mi ? Bilmiyorum kusura bakmayın.
Attığım aparatı işaretlediğim yere takıyorsum.

Ekler

• Inked1024.jpg
    Inked1024.jpg
    221 KB · Hit: 32
Msı pro 610M-E

Anakartınızda 1 adet PCI-E X1 girişi var. Bu linkteki m2 çeviriciye ssd yi yerleştirip çeviriciyi de PCI-E X1 yuvasına takarsanız ikinci bir ssd takmış olursunuz. Ancak burda en fazla saniyede 1 GB veri aktarımı yapabiliyor bilginiz olsun. Dediğiniz bir apartta 2 adet ssd olayı sağlıklı değilmiş bu daha sağlıklıymış.

Bu forumu da okumak isteyebilirsiniz.

Bu aparat x4. Uyumsuz olur arkadaşa x1 aparat lazım

Uyumsuz olmaz. Sadece x1 hızı alır.
Hayır o giriş x1 girişi oraya x4 giriş sığmaz o yüzden dedim. Benim attığım x1 ile sizin attığınız x4 girişin genişliğine bakabilirsiniz aradaki fark belli

Anakartınızda x1 için uygun bir yuva var. Sizin attığınız x4. O oraya sığmaz geniş kalır. Attığım ürünü alabilirsiniz. Beğenmezseniz internet üzerinde x1 girişli başka marka ürünlere bakınız. Ama sadece
Anakartınızda x1 için uygun bir yuva var. Sizin attığınız x4. O oraya sığmaz geniş kalır. Attığım ürünü alabilirsiniz. Beğenmezseniz internet üzerinde x1 girişli başka marka ürünlere bakınız. Ama sadece x1
Teşekkür ederim dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,137
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri