noadaffy
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
bende iade başlattım suanyav daha dün 2300e s inerjiden aldım ben bunu .....
bende iade başlattım suanyav daha dün 2300e s inerjiden aldım ben bunu .....
şuan kullandığım 2 sene önce aldığım hazır sistem içinde gelmişti
İyi kasa ve iyi PSU uygun fiyata beraber pek denk gelmiyor ayrı ayrı almak daha iyikasa ile birlikte ucuza alabileceğim bir yer varmı yoksa ayrı ayrı ilk bunu alıp sonra kasa mı alsam
Evet mağaza stoğu kalmış sadecesadece mağaza stoğu mu kalmış anlayamadım sepete ekleyemiyorum
Arkadaşa aldım 3 ay oluyor 1 PCI.e var malasefHem kendi sitesinde hem de itopyada yazıyor. 6+2 x 1 PCI-E güç kablosu diye. Ama öyle değil sanırım bilemedim şimdi.
Iyi mal iyi fiyatAlıntıyı görüntüle
Biraz önce okula dönüş fırsatları başladı birçok ürün var indirimde fakat bu psu dün 2200 civarına düşümtü belki kaçıranlar vardır. Çektim 1 tane.![]()
NZXT C750 750W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU | ITOPYA
NZXT C750 750W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-7B2BB-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
pcı ne demek acaba hacım, bir bilgim yok ta rx 7700xt aldım onun içn alacağım bu psuyu şimdi almalımıyım bir eksğ varmıdır benm içinArkadaşa aldım 3 ay oluyor 1 PCI.e var malasef![]()
Arkadaşa aldım 3 ay oluyor 1 PCI.e var malasef![]()
pcı ne demek acaba hacım, bir bilgim yok ta rx 7700xt aldım onun içn alacağım bu psuyu şimdi almalımıyım bir eksğ varmıdır benm için
şu saçma tek soket çıkış yapmışlarAlıntıyı görüntüle
Böyle bir 750w psuda 1 adet 6+2 olması imkansız çünkü bazı 500w güç kaynakalrında bile 2 adet var. Dediğim gibi 1 kabloda 2 adet 8 pin var.
Evet sıkıntı ordaşu saçma tek soket çıkış yapmışlar7900xt benzeri ekran kartında 3 soketi var tek kablo ile beslemek saçma
![]()